no studies, more parties

1/19/2012

Így este fél 9 felé végre teljesen életképesnek érzem magam, a tegnapi buli kicsit megviselt :D Adriéknál kezdtünk és a retroban folytattuk egészen olyan fél5-ig. Jó is volt, hogy mentünk már, mert a szép, de annál kényelmetlenebb magassarkúban kezdte megadni magát a lábam.(egy jó kis vízhólyag emlékeztet erre ma is) Ha melegebb lett volna azt hiszem játszott volna a mezítlábas hazagyaloglás :D Út közben betértünk a mekibe egy két jó falatra, Rencsi és Petra haza, én pedig Adriékhoz vettem az irányt. A jól megérdemelt alvás után jött a borzasztó ébredés, abban egyet tudtunk érteni Adrival, hogy kár, hogy a bulival másnaposság is jár. Én kb. úgy éreztem, hogy leszakad a fejem :D Dél körül jöttem haza és már mentem is vissza aludni így 4 felé már sokkal jobb volt a helyzet. Szerencsére, mert hívott egyik barátom az Ati, hogy végre itt van Szegeden úgyhogy elmentem vele én mint nagy szakértő inget venni. Na persze semmit nem értek ám hozzá, az a sok szám, hogy a nyaka is jó legyen,a karja is,de elég hosszú is legyen, hogy be lehessen tűrni, meg az sem árt ha a mellkasodnál nem szorít, így kisebb a fulladásveszély :D Szerencse, hogy a lány cuccoknál ilyen nincs, bemegyek, leveszem az s-est és el van intézve :D Na de azért jó volt mert végre tudtunk dumálni is kicsit :) Hazaérve befaltam még egy adag olajbogyót, ez nekem most a kánaán, több nem is kell :) Tegnapról a képek Adrinál vannak, majd egyeztetek vele, hogy van e pár blogképes közöttük. Puszi mindenkinek :)


Now, around 8:30 pm I feel that I will survive this day, the party had it's effect on me :D We started at Adri's and continued at a place called retro till around 4:30. It was good that we went home cos my feet started to give up in the beautiful but very uncomfortable heels. (a "nice" blister reminds me of this) If it would have been warmer I think I would have walked home barefoot :D On the way home we went into McDonalds to grab smth. Rencsi and Petra went home and I was going to Adri's. After the well deserved sleep came the horrible awakening and we could agree with Adri that it's a pity that hangovers are a part of the parties. I felt like my head is falling off :D I came home around noon and my 1st thing was to go back to bed again so I felt much better around 4. Luckily, cos one of my friends, Ati called me that he is finally here in Szeged so I went to help him as an expert to buy a shirt. Well I have no ideas about shirts, all those measurements for the neck and the sleeves but of course it should be long enough and it's not a bad thing if it fits your chest so it's less possible you will be short of breath in it :D Good that it's not like this with girls clothing, I just go in, grab a size small and it's done :D After all it was nice, cos we finally had the chance to talk a bit :) After I came home ate another bag of olives, this is paradise for me right now :) Adri has the pics from yesterday so I will ask her if there are some that can be shown here. Kisses everyone :)


Ezt a képet kapjátok, még azt hiszem tegnapelőttről, mert a mai fejem nem nézegetni való :D
You get this pic from I think two days ago cos today my head is not to be looked at :D

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. haha, hogy a szóvicceknél maradjak, tegnap még nem voltam olyan biztos benne, hogy tudok- e élni :D na de komolyra fordítva ez most jól összejött, hiányzott már éjszakai élet, a könyvek nem olyan szórakoztatóak :D (bár azokkal nem jár másnaposság:D )

    VálaszTörlés