Liebster Award

7/19/2012



Még múlt hét szerdán kaptam meg  a Liebster Award-ot Anitától, de nem igazán volt időm kérdéseken gondolkozni, most is dolgozom úgyhogy ha nem bánjátok leegyszerűsíteném a dolgot és válaszolnék Anita kérdéseire. Rólam már amúgy is olvashattatok máskor, amikor 7 kérdésre adtam választ :)

I got the Liebster Award last week from Anita but I didn't really have time to think about the questions. I'm working right now so I hope you don't mind that I altered the task a bit. Instead of creating new questions and answers I will only answer the ones she asked me :)

Tehát akkor a kérdések/Here come the questions

1. kedvenc márka (bármi smink, ruha)/favourite brand?
2. szoli vagy napozás?/solarium or tanning?
3. mi minden van az ágyad mellett?/what's next to your bed?
4. találsz 5000 forintot, mit csinálsz vele?/If you would find 5000 HUF what would you do with it?
5. kiskorodban (vagy most) mi volt a kedvenc meséd?/favourite fairytale? 
6. álom meló/dream job?/
7. mostani kedvenc zenéd/currently favourite music
8. mi lehettél 'előző' életedben? :))/what could you have been in a previous life?
9. pasi ideál/guy ideal
10. kedvenc tv műsor /favourite tv show
11. szemed színe/your eye colour

1. H&M, Bershka, Pull&Bear így együtt/these all together

2. NAPOZÁS minden mennyiségben :)/limitless tanning :)

3. A telefonom, egy könyv ha épp olvasok valamit, laptop, rádió, víz. Ezek mind az asztalon vannak közvetlen az ágyam mellett./My phone, a book if I'm reading smth, laptop, radio, water. These items are on my table next to my bed.

4. Nagyon örülök neki és elrakom, veszek rajta valamit, amit már kinéztem magamnak :D/I would be really happy and would spend it on smth I got my eye on.

5. hmm erre nem tudok válaszolni./hmm I can't answer this one

6. Újságíró vagy fényképész vagyok, akinek csak az a dolga, hogy szebbnél szebb helyekre eljusson és megörökítse amit lát./I'm a journalist or a photographer who only has to travel around the workd and capture beautiful things.

7. Marina and the Diamonds: Primadonna Girl

8. Talán egy macska :)/Maybe a cat :)

9. A lényeg, hogy magasabb legyen mint én, haj, szemszín "ideálom" nincs, kicsit sportosabb alkat legyen./Only thing that matters is that he has to be taller than me, I don't have any favourite hair or eye colours. Also he should be a bit "sporty".

10. Nem igazán nézek tv-t, a sorozatoknak szentelem a szabadidőmet :D/I don't really watch tv, I spend my freetime with series :D

11. Zöld/Green

Körbenéztem és már minden ismerősöm megkapta a díjat így ismét ott tartok, hogy nem tudom tovább adni. Azért remélem most is megtudtatok valami újat rólam :)/I looked around and saw everyone I could think of got the award so again, I can't give it to anyone. I hope you got to know me a little bit better this time too :)

Legyen szép napotok!!/Have a nice day!!

You Might Also Like

0 megjegyzés