come, walk with me!

3/25/2014



Biztosan ti is hallottátok, hogy felállítottak egy világító Budapest feliratot a Hősök terén nem is olyan régen. Elég érdekesnek tűnt, úgyhogy Ádámmal felkerekedtünk és elsétáltunk odáig ma délután, mert nem lakunk amúgy sem olyan messze. Nyilvánvalóan ilyenkor még nem világított, de így is elég jó látványt nyújtott és az úton odafelé több képet is tudtunk csinálni :) Annyira hideg sem volt, úgyhogy egy bőrhatású leggingset párosítottam az egyik kedvenc pólómmal és a farmerdzsekimmel.

There is a big sign now on the Heroes Square in Budapest which is glowing in the dark. We read about it somewhere and it seemed interesting so we decided to take a walk and see it for ourselves this afternoon. Obviosuly it wasn't glowing in daylight but it looked pretty good anyway and we managed to take some nice pictures on the way there :) It wasn't too cold so i paired my faux leather leggings with one of my favourite t-shirts and a denim jacket.











kabát/jacket: Levi's (vintage)
póló/t-shirt: C&A
leggings: ebay
cipő/shoes: Deichmann
táska/bag: Primark







You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. olyan jó ez az első kép! tősgyökeres pestiként olyan ritkán járok város nézni, pedig kellene. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd akkor hétvégén menjetek el, úgy is jó idő lesz :)

      Törlés
    2. Ma elautóztunk előtte, így bár nem közelről, de láttam élőben is. Hétvégén lehet, h Miskolc és nemtommi felé vesszük az irányt (valamit kinézett a pasi és nemrég kérdezte, h van-e már valami program). Örülnék egy kis kimozdulásnak, utazni mindig jóóó. (írom ezt a nagy utazó-ingázónak :D )

      Törlés
  2. Bizony, hogy jó utazni :)) főleg, ha valaki előre kitalál egy programot és csak el kell menni! érezzétek jól magatokat hétvégén! :)

    VálaszTörlés