Black backpack

4/26/2014



Újra itt vagyok egy kis időre! Aki követ instagrammon az tudja, hogy tegnap volt a 3. államvizsgám, ami ötösre sikerült, úgyhogy most pár napig pihenhetek :) Mire hazaértem már egy értesítő várt a postáról és nagyon meglepődtem, amikor az alig 2 hete rendelt hátizsákom ért ide. Ennél jobb "visszajövős" bejegyzésről nem is álmodhattam volna. Nagyon rég szerettem volna egy olyan hátizsákot, amit nem csak a sportos alkalmakra viselhetek, hanem például suliba vagy amikor épp szoknyát húzok fel. A neten keresgéltem és aliexpress-en szembe jött velem ez a csodás darab. Nagyon tetszik és ráadásul variálható, ha akarom hátizsák, ha akarom sima válltáska. Sok minden belefér, ma leteszteltem, nagyon "kényelmes" nem zavaró, hogy vékony a pántja. Nektek, hogy tetszik? :)

I'm back again for a little while! Those who follow me on instagram already know that i passed my 3rd final exam and i got an A, so i can rest for a few days :) By the time i arrived home the postman left me a note saying i have a delivery. I was suprised to see that the backpack arrived i've ordered only 2 weeks ago. I've always wanted a backpack that's not only for sporty occasions but also for school or when i'm wearing a skirt or dress. I was searching online and i came across this beauty on aliexpress. I love how versatile it is, if i want, i can use it as a shoulder bag as well. I can fit lots of stuff in there, i tested it today and it's very "comfortabe" and the thin straps don't bother me at all. How do you like it? :)











You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik! Én is gondolkodom ilyenben, mert csak egy nagy sportos táskám van, és egyre többször kéne egy női táska. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Szerintem nem fogod megbánni ha beszerzel egyet :)

      Törlés