want need wear read #17

1/29/2015

Hihetetlen ötletes márkát találtam még január elején. A this is ground névre hallgató „cég” az életünk megkönnyítését tűzte ki célul és olyan kedves kis dolgokat alkot mint a „cord taco” vagy a „cordito”. A nevek mind valamilyen mexicói étel és az adott tárgy funkciójának keverékéből tevődnek össze. Mind arra hivatottak, hogy egy kis rendszert vigyenek az életünkbe, így például megóvják a fülhallgatóinkat, különböző kábeleket az összegabalyodástól, de találunk náluk a képen látható rendszerezőből is bőven. Nagyon tetszik az egész márka stílusa, bárcsak Magyarországon is elérhetőek lennének!

I found and incredibly thoughtful brand at the beginning of January. It’s called „This is ground” and specializes in making our lives easier. It offers things like the „cord taco” or „cordito”. All the names are a mix of a mexican food and the function. They all have one purpose which is to organize our lives/things, so they protect our earphones/cords from tangeling but you can find various organizers (like the one ont he picture) on their website as well. I love the style of this brand and i wish they would be available in Hungary!Kiskorom óta mozgatja a fantáziámat a scrapbookozás, habár annak idején nem feltétlen ennek hívtuk. Mindig is szerettem jegyzetelni, ragasztani, színezni és emlékeket megőrizni és a scrapbook ennek a tökéletes keveréke. Éppen a szükséges kiegészítőket vadászom, cikkcakkos ollóból és fényképekből már jól állok, de a színes papírokat még gyűjtenem kell. Valószínűleg internetes rendelés lesz a vége, mert itthon sajnos csak pillangósból van nagy választék és én jobban örülnék egy ilyen mentazöld válogatásnak :)

I loved scrapbooking as long as i can remember, even if back in the time, i didn't necessarily call it that. I like taking notes, gluing, colouring, keeping memories and a scrapbook is just the perfect mixture of all this. I'm currently on the hunt for the perfect pieces, i'm already loaded with zigzag scissors and printed photos. Only things i need now are pretty scrapbook papers. Unfortunately the local stores only have a wide range of butterfly patterned papers so i might have to order online. I prefer these mint ones on the picture :)A kalap. Elegáns, feldob minden szettet és én egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy vegyek egyet. Csak azt nem tudom eldönteni, milyen időben hordanám, nyáron meleg, télen pedig nem elég meleg, legalább is szerintem a fülem tuti fázna benne. A tavasz közeledtével azért nyitva tartom a szemem, mert, ha már egy-két nap tudom viselni, nekem megéri, hosszú távon pedig a ruhatáram egyik időtálló darabja lehet.

The hat. Elegant and makes every outfit a bit special. I'm closer and closer to buy one but i'm not sure when i'll be able to wear it. I feel it's too hot for summer but not hot enough for winter, at least my ears would freeze for sure. I still keep my eyes open as springtime approaches because even if i could only wear it one or two days, it could still be a staple piece in my long term wardrobe.

Azóta, hogy az olvasnivalók listájára felvettem ezt a könyvet, már bele is kezdtem és eddig nagyon tetszik! Az utóbbi időben annyi új könyvet olvastam, hogy gondoltam egy időre a klasszikusok felé fordulok és pótolom a hiányosságaimat. Egyébként a Jane Eyre filmet sosem láttam, úgyhogy kíváncsian várom, hogy hogyan alakul a (most még) kislány sorsa az 1800-as évek közepén.

Since i put this book on my to read list, i’ve started it nad i’m liking it so far. I’ve read tons of „new” books recently so i thought i will turn to classics for a while. I’ve never seen the Jane Eyre movie by the way so i’m excited, how this (yet little) girl’s adventure will turn out in the middle of the 1800s.

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Én sokat hordok kalapokat. Egész kis gyűjteményem van. 5-10 fok között ideálisak. Mostanában pedig elég sokszor van ilyen idő, a telek is enyhék. Szóval jól kihasználható. Éljenek a kalapok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi a hozzászólást, megerősítettél abban, hogy nekem kell egy kalap! Jövő héten bele is merülök a témába! :)

   Törlés
 2. a Jane Eyre tetszeni fog, a kalap pedig bazi jól állna!! :) Puszillak bogyó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Adrimanó, akkor a könyvet izgalommal olvasom tovább, a kalapon pedig erősen töröm a fejem :))

   Törlés