want need wear read #20

4/28/2015A gyertyák iránti rajongásom egyre csak fokozódott az évek alatt, ami ahhoz vezetett, hogy a lakás minden pontján gyertyák üldögélnek. Egy idő után kicsit már a rendetlenség érzetét keltik, mintha ottfelejtettem volna őket, rendezetlenül. Mivel nem tervezek megválni egyiktől sem, elkezdtem gondolkozni, hogy hogyan lehetne egy kicsit elegánsabb összhatást elérni és megakadt a szemem ezen a megoldáson. A gyertyák elegáns üveg dobozokba helyezve sokkal kifinomultabb hatást keltenek, és csak úgy, mint egy dohányzóasztalon tálcán elhelyezett újság és virág, sokkal jobban mutat mint tálca nélkül, a doboz is összefogja a gyertyákat. Van ötletetek, hogy megfizethető áron, hol találnék ilyesmi dobozokat? :)

My obsession over candles grew as the years passed by, which lead to point, where i have candles sitting all over my place. After a while it feels like i’ve just left them there by accident and they cause a huge mess. Since i’m not planning on throwing them out, i started to think of a solution that will give me a more elegant result and i stumbled upon this idea. Candles in a glass-brass box are just so sweet to the eye, and as a nice tray can hold together a magazine and plant on your coffee table, this will serve as a kind of place to have all your candles together.Nem csak a gyertyákat gyűjtöm, bögrékből is Dunát lehetne nálunk rekeszteni, bár ez nem tudatos gyűjtőmunka eredménye. Az évek alatt mindig megtetszett egy darab és mielőtt észrevettem, nem lehetett becsukni a konyhaszekrény ajtaját. Éppen ezért tetszett meg a koncepció, hogy akasztókon tároljam a bögréket, ami amellett, hogy praktikus, baromi jól néz ki. Én viszont nem a konyhaszekrény alá tenném az akasztókat, hanem egy külön téglalap alakú falapra képzelem el, a végeredmény pedig olyasmi lenne, mint egy dekoratív kép a falon.

Im not only collecting candles, but i have tons of mugs as well, but it wasn’t a consious decision to start gathering them. Along the years, there was always one that captured my eyes and before i could blink, i wasn’t able to close the cabinet door. This is why storing them on hooks appealed to me, which besides being practical, looks awesome. I won’t however place them under my kitchen cabinets, but on a separate wooden board, where they can serve as pretty decoration, just like a picture.Megmondom őszintén először annyira nem nyűgözött le ez az egész slipon trend, jobban tetszettek a loaferek vagy a balerina cipők, de be kell lássam, hogy nagyon praktikus darabnak tűnnek és teljesen ki tudják váltani a kis vászoncipőimet. Kezdésnek örülnék egy sima, egyszínű párnak, de mindenképp vadászni fogom a metálosan csillogó sliponokat is, mert jelenleg a famer-póló kombinációhoz ezt viselném a legszívesebben :)

I have to be honest, i wasn’t really into the whole slipon trend and preferred loafers and balerina shoes instead, but i have to admit they look real practical and i hope i can wear them instead of my sneakers. First i want to have a plain, one coloured pair but i’ll definitely look out for a metal one because this is the type i feel like wearing with a jeans-t-shirt combo these days :)A klasszikusok után most szeretném könnyedebbre venni a figurát és valami vicceset és legfőképp aktuálisat olvasni. Erről a könyvről sok jót hallottam és a minap egy interneten elérhető előzetesbe is beleolvastam, amitől csak még jobban megjött a kedvem hozzá. Mindy a saját tapasztalatairól és élményeiről ír, számomra nagyon humoros és kedvelhető formában. Akit érdekel a stílusa, Youtube-on talál jó pár videót a stand-up előadásairól, szerintem nagyon kedvelhető lány, könnyű hozzá hasonulni :)

I want to take it a bit easy on the reading by switching from the classics to something more humorous that is set in the present day. I’ve heard so many good things about this book so i’ve read a preview the other day, which made me want to read it even more! Mindy writes about her own experiences and memories in a very funny and likeable form. If you want to know more about her style, check out the videos on Youtube where she does standup. I think she is such a sweet and relatable girl!

You Might Also Like

0 megjegyzés