Bloom

3/20/2016





Pár hete elkezdtem a nyíló virágokat fényképezni és ma azt hiszem teljes lett a gyűjteményem, így a tavasz első napjának tiszteletére meg is mutatom nektek, hogy miket kaptam lencsevégre. Imádom ezt az időszakot, minden egyre színesebb lesz és talán az egyik legjobb dolog ezt a változást megörökíteni. A természet újjáéled és kicsit úgy érzem, hogy mi, emberek is. Végre nincs túl korán sötét, lehetőség van a szabadban üldögélni és hosszú sétákat tenni anélkül, hogy megfagynánk. A növények is mind bontogatják rügyeiket és ahogy mi, ők is beszívják az első meleg napsugarakat.

I've started taking pictures of blooming flowers a few weeks ago and i think my collection became complete as of today. So, in celebration of the first day of spring, i'll show you what i photographed so far. I love this time of the year, when everything gets more colourful and i just really enjoy capturing the change. Nature revives and i feel that we, people do the same. Finally it doesn't get dark too early and you can just sit outside or take long walks without freezing. Plants and flours break their buds and just as humans, they try to take as much sunshine in as possible.

















You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Helló Mr. és Mrs.
    Én egy társult több bank és van egy csomó tőkét a bankok. Meg kell kölcsönöket az egyének között, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, hogy végre megtörni a patthelyzet, amely miatt a bankok által elutasításáról a hitelkérelmi csomag Mi is az egyik pénzügyi szakemberek képesek neked kölcsön az összeget, amit kell, és a feltételeket, amelyek az élet könnyebb.
    Azt, hogy kölcsönöket kezdve 1 hónap és 360 hónap, és mi fizetni 5000 € 000 000 8 ..
    A kamatláb 2% évente, kérjük írja meg nekünk a hitelkérelmek a pontos összeget kívánt és a fizetési késedelem
    KAPCSOLAT: leonorcastro605@outlook.com

    VálaszTörlés