WEEKLY BITES - Yoghurt bowl

5/10/2016




A sorozat utolsó reggelijeként következzen egy örök klasszikus, a joghurt. Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy rajtam kívül még sokan esztek joghurtot reggelire, hiszen ezt a finomságot pont erre találták ki. A zöldséges kuszkusszal vagy a tojásos muffinnal ellentétben ezt nem tudnám vacsorára enni, talán délutáni nasinak illeszkedik be az étrendembe. Általában natúr joghurtot eszek mézzel vagy agave sziruppal és különböző magokkal, müzlivel és gyümölccsel turbózom fel. Azért, hogy ne kelljen az összetevőket mind apró zacskóba csomagolnom, amikor munkában is ezt szeretnék enni, azt találtam ki, hogy mindent összekészítek reggel egy befőttes üvegbe, így bent már csak ennem kell és attól sem kell tartanom, hogy valami kiszakad és a táskám alja tele lesz például kókuszreszelékkel :)

As the last recipe of the breakfast series, i present you and old classic, the yoghurt. I think i'm close to the truth when i say that there are a lot of you, who eat yoghurt for breakfast, since yoghurt is the exact definition of breakfast. Contrary to the couscous with vegetables or the egg muffins, i couldn't eat yoghurt for dinner, it could maybe pass as an afternoon snack. I usually eat greek or natural yoghurt with honey or agave syrup, and boost the whole thing with nuts, muesli and fruits. When i want to have yoghurt at work, i don't want to bother with a lot of packing, so i figured i'll prepare everything in a mason jar, which makes it portable and i don't have to worry about spills! :)


Hozzávalók - Ingredients

a kedvenc joghurtod - youghurt of choice
eper - strawberry
kókuszreszelék - shredded coconut
mandula - almonds
müzli - muesli
méz - honey


Természetesen minden összetevő variálható, kedvetekre bővíthetitek vagy épp csökkenthetitek a hozzávalókat.

Of course all ingredients are changeable and you should mix them as you like.



You Might Also Like

0 megjegyzés