Korean sheet masks

3/06/2017A bőröm és főként az arcom hidratálására mindig nagy hangsúlyt fektettem és ez az idei télen sem volt másképp. A csípős hidegtől kiszáradtak a kezeim és az arcomnak is extra törődésre volt szüksége. Igaz most már melegebbre fordult az idő, de még mindig úgy érzem, hogy nem árt, ha egy picit nagyobb figyelmet szentelek a megfelelő hidratálásnak. Egész régóta mozgatják a fantáziámat a koreai szépségápolási termékek, hiszen mindenhonnan szinte csak jót olvastam róluk és be kell vallanom, engem az ilyen egzotikumokkal kilóra meg lehet venni. Jól körbejártam a témát és kiválasztottam három olyan lap maszkot, amik elég ígéretesnek bizonyultak és amik árban is az elérhető kategóriába tartoznak. 

I always made sure to hyrate my skin, especially my face, and it wasn't any different this winter either. My hands were very dry from the freezing cold and my face definitely needed that extra care. Even though it's warmer now, i still feel my skin needs more moisture. Korean skincare products sparked my interest a while ago, since i only read good reviews of them and i have to admit, that i can get really easily tempted by exotic stuff like this. I looked around a bit and found 3 masks that looked promising and were affordable. Here they are.innisfree - it's real squezze mask - rose


Ez az egyetlen maszk a három közül, amit már ki is próbáltam. Nagyon kellemes rózsa illata van és valóban szuper hidratáló. Ez a három rétegű maszk 10-20 perc fentlét után sem szárad ki, így amikor levesszük, a maradék nedvességet masszírozzuk az arcunkba, mint egy krémet. Innen rendeltem, egy dobozban 3 maszkot küldenek. Ha jól tudom 16 különböző maszkból lehet választani és mivel igencsak megtetszett ez a rózsás, lehet, hogy a többiből is szemezgetni fogok :)

This is the only mask i tried, out of the three. It has a delightful rose sent and it's truly hydrating, as it says on the box. This is a 3 layered sheet mask which doesn't dry up after the 10-20 minutes of use, so when you take it off, rub the remaining moisture into your skin, just like you would with a cream. I purchased it from here. You get three masks with you purchase. If i'm not mistaken, there are about 16 different versions of this mask, so i might take a look at the others as well, since i liked this rose mask so much.[CAREZONE] Doctor Solution Firming & Moisture Mask


Ahogy a felirat sejteti feszesítő és hidratáló hatást várok ettől a maszktól. Ezzel a rendeléssel egy maszkot kaptam, majdnem dupla annyiért, mint amennyibe az előző három maszk került összesen, így nagyon izgatott vagyok, hogy miként fogja a bőröm ezt az árban is érzékelhető minőségi javulást fogadni. Teljesen meg voltam elégedve az innisfree maszkkal is és ha ez is beválik, akkor lehet rendelek a zöld változatból, ami a hydro mask névre hallgat. Egyébként ennek a márkának 4 vagy 5 különböző maszkja létezik.

As the packaging says, this mask will firm and hydrate your skin. With this purchase i got one mask, for almost double the price as 3 innisfree masks alltogether, so i'm very excited, how my skin will welcome this upgrade. I was totally satisfied with the innisfree mask, and if i feel the same about this mask too, i will maybe purchase the green version as well, which is called hydro mask. This brand has 4-5 different masks out there if you're interested.


[A.By Bom] Super Power Baby Doll Masks


Az összes közül ezt a maszkot vártam a legjobban, mert nem csak egy lapmaszkot rejt a csomagolás, hanem egy szemkörnyék ápoló szérumot és krémet is. A leírás szerint először a szérumot kell felvinnünk a szemkörnyékre, majd a krémet az egész arcunkra és mindezek tetejére kell helyeznünk a maszkot, amit kb. 20 percig kell "viselnünk". Nekem már a csomagolás is nagyon tetszett, alig várom, hogy a terméket is kipróbáljam, mert ígéretesnek tűnik. Ennél a vásárlásnál költöttem a legtöbbet, de tekintve, hogy 10 (!) maszk lapul a dobozban, nem is volt drága vétel.

I was most excited about this purchase out of the three i made because there is and eye serum and a brightening cream in the pckaging as well as a sheet mask. First you need to apply the eye serum around the eyes, then the cream to your whole face and on top of it all comes the sheet mask for 20 minutes. I really liked the packaging so i can't wait to try it because it seems promising. I spent the most on this purchase but given that there are 10 (!) masks in a box, it wasn't expensive at all.


Ti próbáltátok már ezeket a maszkokat? Melyik volt a kedvencetek?

Have you tried any of these masks yet? Which one was your favourite?

You Might Also Like

0 megjegyzés