Discover Budapest | coffee-breakfast | Ébresztő

11/05/2017"Az Ébresztő egy 2015-ben alapított újhullámos kávézó koncepció, melynek célja, hogy egyedi hangulatú kávézás és brunch élményt adjon." - olvashatjuk az Ébresztő honlapján. Szerintem maximálisan teljesítik a saját maguknak támasztott követelményeket és remekül vegyítik azt a két dolgot, amit nagyon szeretek; a designt és a jó kávét. 

"Ébresztő is a new wave cafée founded in the year 2015 designed to provide a unique cafe and brunch experience." - can be found on their website. I think they fully meet their own requirements and combine the two things i really like; design and a good coffee.
Biztos ti is jártatok már úgy, hogy az interneten nézelődve valami szuper dologra bukkantatok, de az eladó vagy nem szállít Magyarországra, vagy olyan nagy a szállítási költség, hogy egyszerűen nem éri meg rendelni. Nos, ha Cluse vagy Hodina órára vágytok, megnéznétek élőben, hogy milyen az a Memobottle vagy kézbe vennétek a Kinfolk vagy Cereal magazint, elég csak benéznetek az Ébresztőbe. Az Uptostyle csapatával együttműködve kiállítják az általuk forgalmazott termékeket, így azokat a budapesti üzletükben is megvásárolhatod.

You've probably been in a situation where you found something awesome on the internet, but the seller oesn't ship to Hungary, or it would cost so much that it's just not worth ordering. Well if you long for a Cluse or Hodina watch, would like to see how a Memobottle looks like in real life, or want to flip through a Kinfolk or Cereal magazine you only have to pay a visit in Ébresztő. In collaboration with the Uptostyle team, they showcase the products they sell, so you can buy them at Ébresztő in Budapest.És most beszéljünk kicsit az isteni kávékról és az ételekről. Tatai üzletükben minden nap levessel és a heti tésztával várnak benneteket, Budapesten pedig ínycsiklandozó szendvicseket és sütiket ehettek. Személyes kedvencem a kakaós csiga és az avokádós-lazacos szendvicsük. Eddig csak kávét ittam náluk, így legközelebb a teáikba is belekóstolnék. Biztos vagyok benne, hogy az is nagyon ízleni fog, hiszen a kávéhoz hasonlóan az is az Awanken márka terméke. Budapesten a Juice bar egyik frissítő gyümölcslevébe is belekortyolhattok, Tatán pedig házi készítésű smoothie várja a vitaminra vágyókat.

Now let's talk about their wonderful coffee and food. At Tata they have a daily soup and weekly pasta variation to choose from, at Budapest you can eat some seriously mouth watering sandwiches and pastry. My personal favourite is the cocoa snail and the avocado-salmon sandwich. So far i've only tried their coffee, so next time i'm going for their tea. I'm sure i'll like it just as much as the coffe, since they are both an Awanken product. Try the refreshing fruit juice by Juice bar in Budapest or drink a home made smoothie in Tata.

You Might Also Like

0 megjegyzés