DISCOVER BUDAPEST | FOOD | IMPOSTOR

6/27/2018


Ti is odavagytok a keleti konyháért? Én állandóan azt böngészem, hogy hol tudnék egy jó sushit vagy levest enni, nem is beszélve a különböző tésztakülönlegességekről. Az ilyen felfedező túránk egyikén bukkantunk rá az Impostorra, ami a Vitkovics Mihály utcában nyitotta meg kapuit pár hónappal ezelőtt, pont aznap amikor arra jártunk. Az ajtón benézve igazán hívogató volt ez a csöppnyi hely, az már csak fokozta a dolgot, hogy egy barátságos Shiba Inu csóválta a farkát a beérkező vendégekre.

Are you also obsessed with eastern cuisine? I'm always on the hunt for a good sushi or soup, not to mention all the different kind of noodles. On one of our hunts, we bumped into Impostor which opened on the exact day we were in the neighborhood. This little place was so inviting and it was only the cherry on top, that a friendly Shiba Inu was greeting us at the entrance.


Az Impostor vegyíti a bárok és az éttermek világát, így ha csak egy koktélra ugranátok be, azt is bátran megtehetitek. A menün levesek, saláták burgerek, bao-k (gőzölt bucik) és tészták közül válogathattok. Az egész étlap kifér egy oldalra, ami számomra mindenképp előny, hiszen, ha túl nagy a választék az nem jó senkinek;  hosszú ideig tart kiválasztani, hogy mit együnk és valószínű, hogy ilyen esetben több dolog is be van tárazva az étteremnél és kevesebb dolgot készítenek el frissen. Ott jártunkkor majdnem mindenbe belekóstoltunk és nem kellett csalódtunk. Szemet gyönyörködtető tálalás és finom ízek!

Impostor mixes the world of bars and restaurants, so if you're only interested in coctails, feel free to nib in for one. There are soups, salads, burgers and baos (steamed dumplings) and pastas on the menu. The whole thing takes up only one page, which is an absolute win for everyone I think; it means less time for choosing what you want and the ingredients are more likely to be fresh. We almost tried everything when we were there and we weren't disappointed. Pretty serving and nice flavours!


Bátran ajánlom mindenkinek az Impostort, akár kiugranátok a munkatársakkal ebédelni, akár üzleti meetingről van szó. (fent van elkülöníthető rséz a privát beszélgetésekhez) Randihelynek is tökéletes, vagy egy baráti összejövetelre.

I recommend this place weather you want to grab a bite with your colleagues or to have a serious business meeting (they have a separate room for private conversations on the 1st floor. It's perfect for dates or for a friendly gathering.



You Might Also Like

0 megjegyzés