nail polish love

11/13/2011

Tegnap elugrottam a Müllerbe szétnézni. Leginkább körömlakkot szerettem volna venni,találtam is kettőt.Az egyik a rich and pretty nevet viseli és ezüst színe van. Gondoltam jó lesz alapozó lakknak vagy ha valami komolyabb eseményre megyek (akkor mégsem a színes körömlakkjaimat kéne mutogatni:D ) A másik pedig a circus confetti névre hallgat. Már olyan rég kinéztem, jó volt végre megvenni. Ez a két lakk együtt most annyira tetszik, rajta is hagyom a körmömön egy darabig:) Természetesen lefényképeztem nektek, lejjebb meg is találjátok!:) Ezen kívül vettem még egy essence stay natural korrektort és egy Aiko hővédő sprayt. Remélem beválik, mert növesztem a hajam és nem akarom, hogy letöredezzen a vasalástól:) (az illata nagyon finom, alig tudok betelni vele)  A mai nap szokásos vasárnapi hangulatban telt, épp a sorozataimmal próbálok felzárkózni, mert az elmúlt 2 hétben egyet sem láttam. Annál jobb, mert így most duplarészek vannak jupíí! Kedvencemet a Grey’s Anatomy-t a végére hagyom:) Pár gombot is kiválogattam, mert gyűrűt szeretnék belőlük csinálni. Nagy készletem volt itthon, mert olyan 10-12 éves korom körül gyűjtöttem őket. A legjobbak még a dédim fiókjából kerültek elő, erre mondom én, hogy igazi kincsek!:) Na megyek, bekucorodok a paplan alá egy kis meggyes-chilis csokival és indulhat a sorozat-maraton!:)

I stopped by at Müller (drug store) to look around a bit. Mostly I wanted to buy some nail polishes and I succeeded. Bought two, one is called rich and pretty, which is silver colour. I thought this would be a great base colour or I can use it when I’m going to some elegant or serious events. (after all that is not the time to show off my colourful nail polishes :D ) The other one is called circus confetti. I had my eye on this one for a long time, felt soo good to buy it. These two go well together, I really like it. I think I’m gonna keep them on my nails for a while:) I took pictures of them of course, you can find them below!:) Besides nailpolish I bought an essence stay natural concealer and an Aiko heat protection spray. I hope it works, cos I’m growing my hair and I don’t want split ends because of straightening:) (it smells wonderful, can’t get enough of it)  Today I’m just in a tipical Sunday mood, I’m just trying to catch up with my series, because I haven’t seen a single episode in 2 weeks. Even better, I have double episodes now yaaay! I leave Grey’s Anatomy-my all time favourite-to the end:) I was also selecting some buttons, cos I want to make rings out of them. I had a big resource, cos I was collecting them when I was around 10-12. The best ones always came from my great grandma’s drawer, that’s what I call real treasures!:) Well I’m going under my duvet with some cherry-chili flavourded chocholate. Let the serie-marathon begin!:)











őket választottam/I choose them



                                                                                                                 ölel titeket/hugs from
                                                                                                                                                         -Karin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Jóóég, az én körmöm mért nem képes ilyen szép hosszúra megnőni?!?! Jóó, nem vagyok mohó, már a fele ekkorával is megelégednék •_•

    imádom a gombokat, még odáig nem jutottam, hogy csináljak belük ékszereket, de van egy kis faládikónk a kistesómmal, amibe mi is gyűjtjük őket, és az tuti, hogy az anya fiatalkorából való gombok a legmenőbbek!

    Szuper gyűjteményed van, legszívesebben órákig bogarásznék köztük :)
    innen a távolból betársulok a filmnézős-kucorgós vasárnap délutánba, pusziii

    VálaszTörlés
  2. Én is totál rá vagyok kattanva ennek a hővédőnek az illatára :)) A pozitívum még az benne, hogy nagyon jó! Én szinte mindennap vasalom a hajam, és fél év után most mentem el fodrászhoz aki megdicsérte a hajam! :) Szóval nagyon ajánlom :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi láányok:) Az a vicces, hogy most növesztettem csak meg a körmöm pár hete, eddig nekem is kicsi volt, lehet le is vágom nemsoká. Néha így tetszik, néha meg úgy.
    De örülök, hogy a hővédő működik, bár én nem vasalom minden nap, de nem akarom kockáztatni,hogy ne nőjön :)
    puszii mindhármotoknak :)

    VálaszTörlés
  4. Húú Karin, hogy tudtad tényleg így megnöveszteni a körmöd? :O az enyém nagyon gyenge.. :S ebből a hővédőből meg én is beszerzek akkor egyet, ha jól működik!!! ;) pusszi

    VálaszTörlés
  5. Hát Dóri, nem tudok választ adni, nekem mindig így megnőtt, pedig volt műkörmöm is több, mint egy évig de simán visszaerősödött. Biztos vannak körömerősítő lakkok vagy valami, lehet az segítene :)

    VálaszTörlés
  6. Én egy dolgon akadtam le: Szegeden van Müller? Vagy ez a vásárhelyi?

    VálaszTörlés
  7. Jaa nincs, kiskunhalasi vagyok, a hétvégére hazamentem és ott van :)

    VálaszTörlés
  8. annyira borzalmas, h mindenhol van, csk Szegeden nincs.=(

    VálaszTörlés
  9. Elég fura, mert Szeged azért nagyváros. Szerintem simán besuvaszthattak volna egyet az Árkádba pl..

    VálaszTörlés