01. 01.

1/01/2012

B.U.É.K még egyszer, mindenkinek! :)  Na hogy telt a szilveszter? Nekem jó volt, kicsit máshogy alakult mint terveztük :D A kaja után elkezdtünk iszogatni csak így kettecskén, közben ment a rádió, jó kis szilveszteri hangulatot teremtve. Fel is öltöztünk szépen, hogy na azért csak buli van, akkor is ha csak itthon vagyunk. Volt finom kókuszlikőr amit én ananászlével ittam. (ezt Adritól tanultam, nagyon fincsi főleg ha szeretitek az édeset) Vodkát is vettünk és azt kevertük még. Ennek meg is lett az eredménye mert olyan fél11 körül arra jutottunk, hogy nagyon bulizhatnékunk van és csak el kéne menni valahova. Egyetlen dolog jutott eszünkbe így taxiba pattantunk és elmentünk a jatéba. Szerencsére nem volt heringparty így még élvezhető is volt az egész. Volt ott táncolás, kis iszogatás és a szokásos éjféli visszaszámolás amit nagyon szeretek :) A Himnuszt már ordítva énekelte mindenki és nem maradhattak el a jó kis retro magyar számok, pocsolyába léptem és társaik :D C nem tudom ezt mennyire élvezte, de én nagyon énekeltem :D Még egy kis táncra is rávettem, pedig ez majdnem olyan lehetetlen mint hogy képet csináljak róla :D Amikor meguntuk a bulit betértünk a mekibe ahol olyan vicces volt mert egy csaj azt hitte, hogy amerikaiak (?) vagyunk azért mert angolul beszéltünk :D Olyan jó volt, hogy mögöttünk állt és hallottam ahogy osztja a haverjának, hogy de durva és hogy mi vajon hogy hallhatjuk az angolt meg ilyenek :D Nagy kísértés volt, hogy ne szóljak oda magyarul valamit, de pont mentek el. Hazafelé gyalogoltunk de jól esett a friss januári levegő. 4 körül keveredtünk ágyba úgyhogy kicsit nehéz volt a mai nap tanulás szempontjából, de végig értem mind a 330 oldalon, holnapra már „csak” az ismétlés marad, na ez még egy kemény menet lesz. Most egy kis pihengetés jön, mert azért ha nem is mélyet de azért hagyott bennem a buli (meg a vodka-viszki-minden kombó) egy kis nyomot :D Küldöm az első újévi puszit nektek :)



Happy New Year to everyone again! :) So how was your party? Mine was good, though it turned out different from the way we planned it :D After eating we started t odrink, just the two of us and the radio gave a nice background sound putting us into the party mood. We also dressed up nicely cos after all it was New Year’s though it was only us at home. We had some coconut liqueur which I drank with pineapple juice ( I’ve learned this from Adri, it’s really nice especially if you like sweets) We also bought some vodka and we were mixing that as well. This had it’s result cos around 10:30 we really got into the mood for some partying so we called a cab and we were on our way to the only place we could think of. Fortunately it wasn’t packed so we could enjoy the night. We danced a bit, also drank and we had the midnight countdown there which I like so much :) Everyone was singing and shouting the anthem after that followed by older hungarian songs. I’m not sure what ÍC thought about this but I was singing so much. I even got him to dance a bit which is almost as hard as to take a pic of him :D  When we thought it’s time to go we went to McDonalds to get some burgers. It was so funny, cos a girl thought we are americans cos we were talking english :D I heard her saying to her friend things like „oh how o you think they hear english cos it’s their language so it must be different” :D I was so tempted to say smth in hungarian but they were leaving. We were walking ont he way home but i didn’t mind. The cool January air felt nice. We got to bed around 4 so today was a bit hard regarding studying but I managed to go throught all the 330 pages. Repeating is the „only” thing for tomorrow but it’s gonna be tough. Now I’m relaxing a bit cos the party (and the whiskey-voda-everything combination) left it’s signes on me :D I’m sending you the first kiss of the New Year :)



rákocskák salátával és ezersziget öntettel/shrimps with salad and thousand island dressing


NACHOS!!!

az est támogatói/the sponsors of the night




mindjárt éjfél :)/almost midnight :)

partyface :D


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. na, nagyon örülök, hogy ilyen jhol sikeredett a szilvesztered. (: a spontán dolgok mindig sokkal jobbak, mint az előre megszervezetteltervezettek. (: búúék neked/nektek is Karin. (: és kitartást az ismétléshez. a nehezén túl vagy már. (:

    VálaszTörlés
  2. ez nagyon igaz, örülök, hogy spontán lett végül :) gyűröm az ismétlést, holnap ilyenkor már tudni fogom az eredményt remélhetőleg :)

    VálaszTörlés