ray of sun

1/15/2012

Szeged

Hát bizony tegnap nekem is ilyen felhők voltak a fejem felett a tanulás miatt, mert azt hittem nem tudom befejezni, de ma újult erővel állok hozzá és tudom, hogy lesz mindre időm( vagyis na, nagyon remélem :D ) Tudom, hogy már uncsi
 a téma, higgyétek el nekem még jobban, elég bosszantó, hogy csak a tanulás tölti ki a napjaimat,de arra gondolok, hogy ha most tanulok legalább nem fog tovább húzódni ez az időszak, mint ahogy terveztem :) Ma is gyönyörű időnk van, igaz, hogy ma már csak 1 fok van a pénteki 10-hez képest, de végül is tél van nem? :D (nekem annyira ez nem tűnt még fel..) A lényeg, hogy süt a nap, még jobban utálnám a büntető eljárásjogot ha borús,szürke időben kéne nekiülni. Legyen szép napotok, ha ráértek menjetek ki a szabadba helyettem is! :)
Well yesterday nature knew my mood, cos there were clouds over my head too cos I thought I won't be able to finish my studies, but I gathered new energy and I'm ready to continue and I hope I will have time for everything. I know this topic is boring now, believe me it's worse for me, kinda frustrating that studying is the only thing I'm doing these days but I'm just telling myself that if I do it now at least it won't last longer than I planned :) We have amazing weather today too with 1 celsius. Big difference compared to friday when it was 10 but it's winter after all isn't it? (didn't notice it that much so far though :D ) The important thing is that the sun is shining, I would hate criminal procedure law even more if I would have to study it in grey and dark weather. Have a nice day and if you have time,go outside also instead of me a bit :)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. kitartás nekeeeeeeeeed karin, küldd az erőőőt, ha neked van :D

    VálaszTörlés
  2. hát neked mindig tudok egy kicsit adni :) mázlista, hogy már csak egy vizsgád van :P

    VálaszTörlés