black and yellow

3/02/2012

Halihó! Tegnap délután végre megnyitott a fesztivál, de mi csak este jutottunk ki, mert órám volt így képeket még nem csináltam. Miután szétnéztünk találkoztunk Évivel és egy kisebb társasággal beültünk a Záporba. Még sosem voltam itt, de tuti visszamegyek, annyira tetszett. Teljesen visszarepített minket az időben, tele van a szocialista korból megmentett tárgyakkal. A falakon kotyogós kávéfőző, bőrönd, szódásszifon, régi tablókép és még egy fél autó is van! Imádtam, hogy minden fotel más ás, hogy félhomály van :) Innen a Jatéba mentünk tovább és bulizgattunk fél 4-ig. Ma újult erővel keltünk, elmentünk pizzázni és sétálni a napsütésben (persze beborult mire mi mentünk:D) Direkt a szokásostól eltérő úton mentünk haza, hogy lássunk olyan kis utcákat is, amiket amúgy sosem. Kicsit turistásat játszottunk, elolvastunk minden emléktáblát, szobor feliratot, csak illene már tudnom, hogy mi micsoda ha már ide járok 4 éve :D Lassan megyünk bevásárolni, mert estére nagy főzést tervezek és lehet, hogy moziba is elmegyünk :) 


Heey! The festival finally opened yesterday afternoon but we couldn't check it out till night because of my classes which means no pictures yet. After looking around we met my friend Évi and with some of our friends went to a place called "Zápor". I've never been here but I'm going back for sure! It really brings you back in time with it's decoration of things from the socialist time. You can find everything on the walls for example old coffee makers, suticases, pictures, even a half car! I loved that all the couches are different and that there is half-light :) We went to Jate from here and partied till 3:30. We gathered some energy and got up today, went to eat a pizza and take a walk in the sun (of course it got cloudy when we went out :D) We went home on a different route on purpose because we wanted to see the little streets we usually would never take. We played a little bit tourist and read every label and plague we found, I mean it's time to know these things since I'm going to university in this city for 4 years :D We are soon off to do some shopping cos I'm planning to make lots of food for dinner and maybe we even go to the cinema too :)









XOXO

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. csini voltál:) és tök jól megy a hajadhoz a felsőd :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. áá pont nekem is ez jutott eszembe :D:D köszii :)

      Törlés
  2. de szép sárga az a felső, nagyon csinos! :) A Zápor nekem nagy kedvencem (volt?), de most már nagyon ritkán megyünk oda :( személyes kedvencem a Lenin portré a falon :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Panda, turis ez is :D igen-igen Lenin elvtárs integet a falról :D

      Törlés
  3. jaj a címről az egyik ismerősöm jutott eszembe..ugyanis a napokban csináltak az osztálytársammal egy videót, ahol ő énekli, hogy black and yellow.. hatalmas. :DDD amúgy nagyon csini vagy, tetszik a rucid.:)

    VálaszTörlés