Egypt pictures

3/20/2012

Összeszedtem magam és néhány képet is, hogy lássátok merre jártam a múlt héten. Ez csak egy töredéke a képeknek, próbáltam a lényeget megragadni és azt is hozzá kell tenni, hogy fele anyukámnál van és még nem láttam őket :) Jó nézegetést!


I got myself together and gathered some pictures for you guys so you can also see where I was in the last week. These are only few from what we took, also my mom has half of them which I haven't seen yet :) Have fun!
Most indulok az ágyba, mert tegnap este óta nem érzem valami jól magam, ma tanulni sem tudtam pedig csütörtökön angol vizsga jaaaj. Most mindennél jobban kell a szurkolásotok, hogy meggyógyuljak és hogy jól sikerüljön! :) 

i'm off to bed now cos I don't feel that well since yesterday night, I couldn't even study today and my legal english exam is on thursday! I need your cheering more than ever so I can get better and pass the test! :) You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. még mindig gyönyörűeeeeek:) és nagyon jó színed lett, irigykedem kicsikarcsi:)) soksok puszmák, szedd össze magad holnapra!!! :)) lovelove

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást, és ügyes leszel ! :) Gyönyörű képek :) bár nem lennék az ott élők helyében :(

  VálaszTörlés
 3. jaj, már vártam őket!:) nagyon szép képek, gyönyörű helyen jártatok. csütörtökre sok sikert és jobbulást!:)

  VálaszTörlés
 4. Jobbulást kívánok én is,aztán pedig sikeres vizsgát.majd gondolok rád és küldöm az energiát:D a képek nagyon szupcsik:))

  VálaszTörlés
 5. jajj de drágák vagytok, most már bizti meggyógyulok! :)
  A turistás részek nagyon szépek, de igen a helyiek nem élnek valami jól :(

  VálaszTörlés
 6. nagyon nagyon tetszenek, pár percre máshol jártam:))

  VálaszTörlés
 7. Jobbulást!De gyönyörű képek,álmaim netovábbja Egyiptom!:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm Zitu, nekem is nagyon tetszett, majd még jövök több képpel is szerintem :)

   Törlés
 8. ajjdejók!! úgy de úgy lenne kedvem mezítláb mászkálni a homokban! remélem jobban vagy és a vizsga is megy mint a karikacsapás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jobban vagyok bizony, és a tanulás is halad, úgyhogy semmi baj nem lehet! :)

   Törlés