Zoo animals

3/30/2012

Ma lazítós napunk volt, mert nem volt egy órám sem. Éppen ezért terveztük be mára, hogy elmegyünk a Vadasparkba. Még egy éve voltunk és már nem nagyon emlékeztünk, mi hol van, plusz a pingvinek is megérkeztek :) Irtó cukik voltak, rögtön odajött az összes és mintha nekünk pózoltak volna. A következő látogatók elől elbújtak, úgyhogy szerencsésnek éreztük magunkat :) A tigrisek is jó arcok voltak, odajöttek az üveghez és ittak, meg egymást "ölelgették". Kicsit szeles és borús lett az idő mire végig értünk, de összességében véve nagyon jó nap volt, rengeteg képet csináltam (248-at :D) ebből válogattam ki olyan 45-öt nektek. Ma csak egy kis ízelítőt kaptok és holnap a többit! Legyen szép estétek, bulizóknak jó zenét, lustizóknak szép álmokat! :) Mi még megnézzük a We bought a Zoo című filmet ha már ilyen állatkertes napunk volt :)


We had a lazy day today cos I didn't have any classes. That's why we planned to go to the zoo. We've been there a year ago but we didn't really remember how it was anymore and they got pinguins so we had to check it out :) They were incredibly cute, they all came to the window when we arrived like they were posing for us. When the next guests came they were hideing so we felt really lucky :) The tigers were also nice, came to the window too, to drink some water and "hug" each other. The weather turned a bit windy and cloudy by the end of our trip but altogether this day was very nice, I made lots of pictures (248 :D) and after selecting I got around 45 for you guys. I just uploaded 3 to make you curious and you will see the rest tomorrow :) Have a nice night, nice music for the party animals and sweet dreams for the lazy ones. We will watch the movie We bought a Zoo since we had a day like this :)




You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. a tigrises kép eszméletlenül jó:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) hozom ma a többit a kis pózerekről :D

      Törlés
  2. istenem, hát az a pingvin mennyire édes :3 egy ideje tervben van, hogy mi is megyünk, de valami mindig közbejön, pedig már nagyon kíváncsi vagyok a szegedi pingvin kollekcióra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon jófejek, rögtön ott vannak az ajtóban és lelkesen úszkálnak :D

      Törlés