tell me about yourself award

5/15/2012

Halihó annak, aki erre jár :) Na, hogy álltok ezzel a borús-esős idővel? Nekem nagyon nem tetszik, de legalább nincs őrült hideg, ez is valami. Azért mára behúzódok a TIK-be "tanulni" vagy inkább mondjuk úgy tanulásra hangolódni :D Most már nagyon kell, mert jövő héten megint kezdődik a bolondokháza. Egész délután itt vagyok és mivel még nem körvonalazódott teljesen mit is akarok tanulni megírom ezt a bejegyzést, amit már egy jó ideje meg kellett volna tennem, de tudjátok milyen az ha ellustul az ember :) Kicsit bajban vagyok mert csak Zsófii kommentjét találtam meg, ahol megírta, hogy megkaptam a díjat, de én úgy emlékszem valaki mástól is megkaptam. Ha te vagy az a valaki és épp olvasol írj kommentet majd ez alá, hogy téged is bele tudjalak írni a bejegyzésbe és bocsánat, hogy ilyen figyelmetlen vagyok :D 

Hi for everyone who bothered to take a visit today :) How do you like this rainy weather? Personally I'm not quite okay with it but at least it's not crazy cold, that's smth right? :) Well just to be on the safe side I came to the library from the rain to "study" or let's say for a warm up. I really have to focus on my books again cos exam/(crazy) period is starting on next week. I'm here the whole afternoon and since I don't quite know where to start I will just write this post which I should have done a looong time ago. But you know how it is when ppl get lazy :)

Vágjunk hát akkor bele/So let's get started! :

1. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad, és linkeld be./Thank the person who gave you the award and give a direct link to his/her blog.
2. Írj magaról 7 különböző dolgot,bármi lehet az./Write 7 different things about yourself, whatever it may be.

3. Add tovább ezt a díjat 15 másik bloggernek!/Give the award to 15 other blogger!


 Tehát, akkor még egyszer köszönöm Zsófii a díjat a linked fönt szerepel és a rejtélyes idegennek is, aki ha minden igaz felbukkan :D

A 7 dolog, fogós kérdés, de megpróbáltam összeszedni minden információmorzsát, amit talán egy picit is érdekes lehet :)

1. 2 évig zongoráztam, de abbahagytam, mert utáltam a szolfézst. Most már bánom, de kottát még mindig tudok olvasni és ha nagyon akarom a zongorázás is megy./I've been playing the piano for 2 years but I quit. I regret it now but I can still read the notes and I can play if I really want to.

2. A hajam volt már nagyon szőke, vöröses és sötétbarna is. (utóbbi kettő csak kimoshatós festék, mégis túl tartósnak bizonyultak így ballagási képemen sötétvörös a hajam, ez van, így maradok fent az utókornak :D )/My hair colour has been really blond, red and dark brown so far. (The two latter were supposed to be the ones you can wash out but they seemed to be lasting so on the pics of my school leaving ceremony my hair is dark red. Well I suppose that's how I'm gonna remain for posterity :D

3. Két cicám volt eddig, mindkettő fekete és a nagyimnál van a 3.  ő  is természetesen fekete. Nekem szerencsét hoznak a kis kormosok :)/I had 2 cats, both black and I have one at my grandma, black of course. Instead of misfortune they give me luck :)

4.  Előbb értettem németül, mint, hogy elkezdtem volna tanulni, mert anyukámék otthon úgy beszéltek./I understood german before I learnt to speak it cos my parents used this language at home.

5. Sosem tört még el semmim, de egyszer meghúztam az ujjam és azóta is néha megérzem vele ha jön a front. Időjós Karin :D/I've never had a broken bone before but I once sprained one of my fingers and since then sometimes I can feel the weather change. I'm Karin the weather prophet :D

6. Nem szeretem a szénsavas ásványvizet, mert fáj tőle a nyelvem :D Viszont üdítőknél nem zavarnak a bubik./I don't like sparkled water cos it hurts my tongue :D However the bubbles don't seem to bother me in any other soda :D

7.  Rengetegszer írtam naplót az évek során, de sokszor éreztem azt, hogy másokkal is megosztanám a gondolataimat. (mondjuk ezeket vicces lenne visszaolvasni :D) Most a bloggal ez valóra vált :)/I've written journals a lot of times in my life but I often felt I want to share my thoughts with others too. (well they would be really funny to read today :D ) This wish came true with this blog :)

 Remélem ezzel is egy kicsit jobban ismertek most már :)/ I hope you got to know me a little bit better this time too :)

  A díjat továbbadom Eperpannának, Ritának, Briginek, Adrinak, Zitunak, Bacunak, Dóriinak, Teklának, Zsannunak, Dominikának, Zsónak és Dórinak. Tudom, hogy már sokan megkaptátok közületek, de az előző díjamat nem adtam át senkinek úgyhogy most eleget akartam tenni a feltételeknek :)


You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. szénsavas ásványvizes dejóó, nem is hallottam még ilyet :)) nekem se tört még el semmim.. koppkopp :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D akkor csak én vagyok ilyen, hogy a buborékok birizgálják a nyelvem és nem tudom elviselni? ne is törjön el semmink!! :)

      Törlés
  2. a szénsavas ásványvíz nekem is birizgálja néha a nyelvem, de csak néha, nem tudom miért.. én is néha-néha írtam naplót, de mindig kuka lett, mert mindig abbahagyom

    VálaszTörlés
  3. látom nagyon tetszik nektek az ásványvizes mondatom :D :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a torkom nem szereti a bubikat, régen meg a manduláim. De néha azért iszom szénsavas üdcsit, azokban a bubik is gyengébbek.
    Én örültem a plussz infónak rólad! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én pedig örülök, hogy tudtam újat mondani :) és tényleg az üdítőkben nem olyan "erősek" :))

      Törlés