30 DPCH-Day 10

6/10/2012

Egy különleges alkalmon hordott ruha. Amikor 1. megláttam a mai feladatot kicsit kétségbe estem, mert nagyon rossz vagyok az ilyenekben. Ha direkt kell, akkor nem tudok visszaemlékezni valami különlegesre, arra meg főleg nem, hogy mi volt rajtam. Álltam a szekrény előtt, észrevettem az egyik szoknyámat és egyszer csak beugrott. Ez a fölső és szoknya kombó 2010 december 11-én volt rajtam Dániában. Ezen a napon volt a félév végi "Performance Night" és én egy énekkel készültem. Már csak 4 napunk volt hátra a hazamenetel előtt és ha ez még nem elég aznap volt 21. szülinapom is. Mikor kihívtak a színpadra énekelni valaki bekiabált, hogy boldog szülinapot és ezután mindenki (kb. 100-an) énekelni kezdte a happy birthday-t nekem.(jajj az emlékek visszarepítettek a gondtalan dániai időkbe  :)) Sok tekintetben ez egy nagyon különleges este volt :)


An outfit I wore on a special da. Well I have to admit, when I first saw today's task I was a bit desperate cos I'm really bad at things like this. I can't remember special days when I have to, especially not what I wore. I was standing in front of my closet and, I noticed a skirt and suddenly I knew it all! I wore this top-skirt combo on 11. December 2010 in Denmark. This was the day of the Perdormance Night which closed our semester and I'd prepared with a song. We only had 4 days to go home and if all of this is not enough, it was my 21st birthday. When they asked me to go on stage someone yelled Happy Birthday and everyone (around 100 ppl) started to sing the song for me! (it was pretty amazing, the memories are floating back from the carefree Denmark time :)) It was a really special night in many respects :)






És itt vagyok én "eredetibe" még szőke hajjal, fufruval és fekete téli harisnyával, amit ma azért nem vállaltam be a kép kedvéért ebben a 30 fokban :D

And here is the original version back in the days with blond hair, banks and with warm winter tights on which I didn't wanna put on today in 30 celsius degrees :D

Szinti  Lilian  Dorca  Poppy 

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Love your skirt so much!!!!
    kisses!
    self-dressed.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez az összeállítás :))
    Egyébként van húgod?! :>

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen :)) nincs tesóm, se fiú, se lány :D

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a szoknyád! :)

    VálaszTörlés
  4. Nincs erről az estéről videód? Vagy valami videó ahol énekelsz mert szívesen meghallgatnám:)

    VálaszTörlés
  5. Húha, a videó nincs meg, viszont ide a blogra feltöltöttem pár számot amit énekeltem és a bejegyzések címének a számok címét adtam. Ha van kedved kicsit kutakodni biztos megtalálod :) Bocsi, hogy nem tudtam többet segíteni!

    VálaszTörlés