EFOTT képek

7/11/2012




Az 5 naphoz képest kevéske EFOTT-os képeimmel jöttem ma. Nem akartam mindig azon izgulni, hogy ellopják-e a sátorból a gépet, úgyhogy ezért nem csináltam többet és raktam be a csomagmegörzőbe, és így felhőtlenül jól tudtam magam érezni. Egyszer hagytuk el a fesztivál területét, egyáltalán nem volt kedvünk kimenni és otthagyni a sok érdekes programot :) Pár kép még hiányzik a gyűjteményből amit a srácok csináltak rólunk. Ha megszerzem őket és vállalhatóak ti is látni fogjátok mindet :) Az utolsó kép pedig ma munkában készült, volt egy kis szabadidőm a légkondis irodámban és gondoltam megmutatom, hogy is dolgozom én :)


I brought you my pictures from the festival. I don't have too much considering I spent 5 days there but I didn't wanna worry about my camera all the time so I left it in the luggage room. This way I could be carefree :) We only left the festival once when we went to get some food, we didn't really feel like being away from all the programs. There are still some pics missing. They were taken by the boys and as soon as I get them you will see them all if I consider them worth showing :) The last pictures is from today. I had some spare minutes so I thought I will show you how I work :)

1. és egyetlen reggeli kávé/one and only morning coffee









a törölközős a miénk/ours is the one with the towel

itt laktunk mi :)/we lived here :)


















You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jó képek, biztos nagyon jó lehetett! Én is úgy mentem volna, na de majd jövőre! :)

    http://s-lounge.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hihetetlen volt, át kell élned neked is egyszer, mindenképp menj jövőre! :)

      Törlés
  2. tuti jó hangulat volt, és még az időt is kifogtátok :)remélem egyszer szegedre is ellátogat az efott :)
    díjat kaptál tőlem: http://www.anitaseverydaylife.blogspot.hu/2012/07/liebster-award.html
    puszii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, szerencsénk volt ezzel a hatalmas meleggel :) úú Szegeden tényleg nagyon jó lenne!! köszönöm a díjat, aranyos vagy, amint lesz időm ki is töltöm :)

      Törlés