summer weekend

7/15/2012

Olyan jó kis hétvége volt ez és egy szempillantás alatt elrepült. Otthon voltam és az időm nagy részét G-vel töltöttem; őt még nem ismeritek. Főztünk, koktéloztunk, napoztunk és szombat este egy buliba is elkeveredtünk. Minden úgy volt jó, ahogy volt :) Már megint Szegeden vagyok és holnap újra kezdődik a felnőtt élet, irány a meló! Jó éjszakát mindenkinek! :)



This was a pretty nice weekend and it flew by in a second. I was home and spent most of my time with G; you don't know him yet. We cooked, drank coctails, tanned and found ourselves in a party saturday night. Everything turned out how it was supposed to be :) I'm back in Szeged now and tomorrow I have to get back to my "adult life" and go to work. Good night everyone! :)













You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. :) a hagymaaprítós képed olyan vidám, de persze a koktélba is boldogan beleszüpürtyölnék.
    tegnap meskán néhány karkötő felrakása után szembe jött velem az Adri által kattintott kép rólad, hát olyan jót somolyogtam, h "mindenhol ott vagytok", örültem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenem, de édes vagy, nagyon aranyos volt ez a komment, köszönöm :)

      Törlés
  2. lelkes követőd vagyok már egy ideje, köszönöm a tippeket, bejegyzéseket :) nem győzlek mindennap csekkolni, köszi mindent!
    www.alldayunique.blogspot.com (én is egy picit reménykedem a sajátommal kapcsolatban, bocsánat a hirdetésért!!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. behalok de aranyos vagy! Örülök, ha tetszik amit csinálok én is be fogok hozzád nézni, ez a minimum :)

      Törlés