yesterday's outfit

7/13/2012


 Mára egy outfitet hoztam, úgy is régen volt már ilyen, és a challenge-t sem fejeztem be ahol pont a ruhadarabok voltak a középpontban. Jó végre a nyaralás és fesztivál után kicsit "normálisabban" felöltözni, mert gyakorlatilag az elmúlt 2 hétben fürdőruhában voltam a nap nagy részében. A munkában kicsit elegánsabban kell öltözni, úgyhogy nagyon örültem, amikor Évi behívott a városba tegnap este dumálni kicsit. Direkt lazábbra vettem a figurát, mert kicsit meguntam a szoknyákat és blúzokat így a hét végére. Meg kell állapítanom, hogy ez a menta zöld szín lett az én nyári kedvencem, egyre több ilyen ruhadarabon akad meg a szemem, de legalább végre az ilyen színű körömlakkom is ki van használva :)


I brought you an outfit for today's post cos there wasn't many of them lately and I haven't finished the challenge either where the main focus point was on clothes. It's nice to finally dress up in "real clothes" cos for the last 2 weeks on my holiday and the festival I was wearing my bikini for most of the days. I have to wear kind of elegant clothes for my work so I was really happy when Évi invited me to join her in town yesterday to have a little chat. I put on less formal clothes on purpose cos I got a bit tired of skirts and blouses, now that the week is coming to an end. I have to say this mint colour is my summer favourite, I can't help looking for clothes with this colour. At least my mint nail polish is finally in use :)




















You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. milyen szép barna vagy :) jó kis outfit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöööm, volt időm lebarnulni a 2 hét alatt, EFOTT-on szerintem árnyékban nem is voltunk :D

      Törlés
  2. 15-19. kép <3 haaaaaattaalmas love, imádom imádom imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaadrikáám :<3 csak összejött a kacsintós kép :D

      Törlés
  3. Aztaaa Karin nagyon jó képek születtek.Meg kell mondanom imádom a körmöd :DD Olyan halványkék körömlakkot szereztem be múlt héten a Balcsin :)
    Xoxo:Yvett,www.divat-mania.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de aranyos vagy Yvett, köszönöm :) nekem is most ez a kedvenc lakkom, tuti szeretni fogod te is! :)

      Törlés
  4. ez milyen fajta körömlakk?:)

    VálaszTörlés