fresh start

10/31/2012

Hát ez a nap is eljött, elromlott a winchesterem, sok sok pénzért kaptam újat és minden letörlődött a gépemről. Az összes eddigi képem, beleértve a gimiben készülteket és mindet amit egyetem alatt halmoztam fel. Szerencsére sokat közzétettem itt és barátnőimnek is  megvannak nagyjából azok amik nekem voltak, de akkor is. Kezdhetem az egészet elölről. Mindig csináljatok biztonsági másolatot és akkor megspóroltok magatoknak egy ilyen napot mint az enyém..

Well this day has arrived, my winchester broke, I got a new one for a lot of money but I lost everything from my laptop. I lots all my pictures including the ones I took in high school and the ones I collected throughout my university years. Luckily I uploaded a lot of them here and my friends have kind of the same albums I used to have but still. I can start everything from the beginning. Always have a backup and you can avoid a day like this..

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Szegénykém :( Nekem ez az egyik legnagyobb parám, minden nap nyomom a TimeMachine-t, nehogy elveszítsem a fél múltam énis..

    VálaszTörlés
  2. én is féltem tőle, de nem volt hova menteni a dolgokat :( na nem baj, apránként megpróbálok mindent visszaszerezni :)

    VálaszTörlés