clean slate

1/07/2013

Jó sűrű napom volt ma, tanulással indítottam, voltam postán, találkoztam Évivel és vééégre eljutottam az év első aerobicjára. Hát meg kell állapítanom, hogy a töménytelen mennyiségű karácsonyi-szilveszteri kaja és süti nem tett jót az állóképességemnek, ki gondolta volna? :D Elfáradtam, lassan be is dőlök az ágyba, de nagyon jól is esett, mert a sok tanulás közben már ideragadok a székhez pedig én esküszöm már minden pózt kipróbáltam, majd hogy nem fejen állva is tanultam már, de már sehogy sem kényelmes. Szerdán reggel vizsgázok, úgyhogy holnap jön a nagy ismétlés, de ha jól haladok lefényképezem nektek az új sálamat, amit én kötöttem! Olyan büszke vagyok rá :) 

Gondolom észrevettétek a blog külsején is változtattam, kicsit letisztultabb lett. Már régóta terveztem, de olyan nehéz volt magam rávenni arra, hogy kitaláljam az új fejlécet, nem is beszélve a sok bajlódásról, hogy pont középen legyen stb. Ma este megszállt az ihlet, teljesen fehér lett a háttér és a "profilképemet" is lecseréltem. Nekem a fehér a megújulást is jelenti, ami most így az új év elején még aktuális is :)

ha már megújulás, akkor újévi malacka/here's the symbol of the new year, a little piggy

I had a really busy day, I started with some studying then went to the post office, met with Évi and finnaaaally I got to the first aerobic class of the year. I have to admit eating a lot of Xmas-New Year's food and biscuits haven't made me fitter, who would have guessed right? :D I got really tired but it felt so good to move a bit cos during studying I'm attached to my chair all the time. I swear I tried all the positions - one left try would be studying on my head  - but they all get so uncomfortable after a while. I'm taking the exam Wednesday morning so tomorrow is the final repeating day but if I manage to finish in time I might take some shots of my new scarf which I knitted! I'm so proud of it :)

I guess you've noticed that I changed the blog's appearance a bit. I was planning to do so for a long time but never had the motivation to find out what the new headline will be not to mention all the work that goes with fitting it into the right place etc. But tonight smth happened with me, changed the background to plain white and I also put a different picture as my profile. White means reformation for me so this change was really accurate now when the new year has started :)

You Might Also Like

0 megjegyzés