Polaroid

1/23/2013

Ma végre pihenőnap volt, úgyhogy fél 10-ig aludtam, sorozatoztam és elmentem a Rossmannba. Nagy meglepetésemre egy csomó leárazás volt, vagy mindenki más tud erről csak én vagyok lemaradva? :D Lényeg a lényeg, hogy összesen 700 forintért vettem egy 3 színű korrektort - amit már rég kinéztem csak drágának tartottam - és egy "két oldalú" körömlakkot. Este, vagyis nemsokára megyek a városba pár ismerőssel és ki mondta, hogy így télvíz idején nem húzhatjuk fel a nyári cuccainkat? Pakoltam a szekrényemben és megtaláltam ezt a toppot, amit nagyon szeretek, húztam fölé egy pulcsit és egy sálat és voilá, máris télivé varázsoltam :)

Today was finally free so I slept till 9:30, watched series and went to a drug store. I was suprised to find big sales there too, or was this obvious to everyone but me? :D Anyway I bought a 3 coloured corrector and a 2in1 nailpolish for like 2 EUR. Tonight I'm going to town with my friends and who said you can't wear summer clothes in winter? I was organizing my closet when I found this top I like and paired it with a sweater and scarf. Voila, all warm and wintery! :)













You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Jó választás volt az a korrektor!A szem alatti karikákra ez a legjobb! (amit ismerek)
    Én ledöbbentem mikor megláttam, hogy az Árkádban 250ft-ért adják a Six-es ékszereket. Kár, hogy mire eljutottam odáig már minden pénzem elköltöttem essence cuccokra :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a megerősítést, akkor nem bántam meg, hogy megvettem :)

      Törlés