the backless dress

6/24/2013


Végre itt a vakáció!!! Ma volt az utolsó vizsgám, négyest kaptam, nagy az öröm. Persze a sors iróniája, hogy amikor végre nem kell tanulnom és indulok a Balatonra, hirtelen 20 fokot esik a hőmérséklet. Így ez, és az, hogy ma 2x eláztam egy hihetetlen nagy viharban, ami még egy villamost is felborított Szegeden, kicsit elszomorít, de szerencsére magamhoz vettem 2 jó könyvet, úgyhogy nem fogok unatkozni :) A mai képek még hétvégén készültek, pénteken haza mentem, mert anyukám barátnőjének 50. születésnapjára voltunk hivatalosak másnapra. Nem tudtam mit vegyek fel, ezt a rózsaszín ruhát egész nap hajkurásztuk anyukámmal pénteken, végül az utolsó boltban találtunk rá :) A többi kép pénteken készült, cuba libre és kubai vacsora várt ennek pedig az az oka, hogy a héten anyukámék kubai estet tartottak a barátaival és nekem is félretett egy kis kóstolót :)

Finally my summer holiday has arrived!!! I took my last exam today and I got a B so I'm very pleased with the result. Of course now, that I don't have to study and we are about to leave to lake Balaton, the temperature has suddenly dropped 20 degrees. This and the fact that I got soaked 2 times today in a storm that   even overthrew a tram makes me a bit sad but I packed 2 good books so I won't be bored :) The pictures I'm showing you today were taken last weekend. My mom and I were invited to her friend's 50th bday party and I had no idea what to wear. We were hunting the perfect dress with my mom all Friday and this is what we found in the last shop. The other pictures are from Friday night when cuba libre and cuban specialities were waiting for me for dinner because my mom made these for her friends during the week and they left me a little smth to try :)











ruha/dress: New Yorker
szandál/sandals: kínai/no name


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Imádom ezt a ruhát! Gyönyörű! Diplomaosztóra szeretném megvenni :) A háta miatt csak melltartó nélkül lehet hordani? Vagy te hogy oldottad meg ezt a problémát? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom olyan szép elegáns :) igen, a háta miatt nem nagyon láttam más megoldást, melltartó nélkül vettem fel!:)

      Törlés