melon mania

8/06/2013



Ti, hogy viselitek ezt a rettentő meleget? Én legfőképp úgy, hogy rengeteg dinnyét eszem, mert így a folyadékpótlást is megvan. Annyira finom, amikor felkelek reggel és ott vár a hűtőben :) Egyébként a hétvégét vízparton töltöttem, Makón voltunk a szabad strandon sütögetni és még a Maros felett is átcsúsztam 10 méter magasban egy drótkötélen, amit Canopy-nak hívnak :) Annyira jó élmény volt és a kilátás sem volt utolsó! Hazafelé a lombsétányt is megnéztük, ahol viszont az út legvégén megcsípett egy darázs, úgyhogy csak ez rontotta el az egyébként jó hétvégét. Még mindig szenvedek vele, eléggé fáj, de azt hiszem túlélem :) Ezeket a sorokat már Vésztőről írom, mert a hét elején itt leszünk Ádámnál, hétvégén pedig Pestre megyünk, mert az unokatesóm férjhez megy :)

So everyone, how do you manage in this heat? My only remedy is ice cold melon any time of the day, which also helps me with bringing enough water into my system. Otherwise I spend as much time as possible nearby some kind of water. For example I was in a city nearby this weekend to bathe in the river and I also got to try canopy. For those who doesn't know what it is; you sit in a harness and you can slide 10 meters above the river from one bank to the other. It was awesome not to mention the view. We also checked out the so called canopy walkway but at the end of our trip I got stung by a bee so this kind of ruined the otherwise lovely weekend. It still hurts but I think I will survive :) I'm writing these lines from the city where Ádám lives because we are spending the beginning of the week here and going to the capital on the weekend because my cousin is getting married :)





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. görögdinnye! :) (még csak 5x ettem, mert az első 3 ehetetlen volt, se nem édes, se nem ízes)
    de a 4. megtörte a jeget és a tegnapelőtt óta otthon leledző is a viszonylag édes kategória. én eddig meggyleves mániás voltam, de sajnos nem kapható már sehol, én most fogok átállni a dinnyére. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó a meggyleves, most nagyon megkívántam, én meg lehet átállok arra, nem rossz ötlet! :)

      Törlés