Denim jacket reloaded

10/23/2013



Azt hittem azért ezt farmerkabátot nem tudom idén felhúzni, de tegnap még ez is kicsit melegnek bizonyult. A sál se tévesszen meg titeket, felhúztam, de nem tudom minek, mert 5 perc után a táskámban landolt. Nincs mese itt a nyár október végén. Ez a fekete szoknya pedig nem is szoknya, hanem egy pánt nélküli ruha, gondoltam jól mutatna a csíkos rövidujjúmmal, így született meg a tegnapi outfit. A csizmám új, a régit teljesen széthordtam, de azt hiszem ez is arra a sorsra fog jutni egy idő után, mert már most nagyon szeretem :)

I thought i won't be able to ear this denim jacket this year again, but i put it on yesterday, and it even seemed a bit hot in it. Don't be fooled by the scarf either, i only wore it for 5minutes before putting it away in bag. There is nothing to do, summer is here at the end of October. This black skirt isn't really a skirt, it's a sleevless dress but i thought it would look good with my striped tee. That's how yesterday's outfit was created. My boots are new because i used te other ones so much they came apart. I have a feeling these will end up the same way after a while, because i already love them! :)








 farmerkabát/denim jacket: Levi's
ruha/dress: Terranova
póló/t-shirt: vintage
csizma/boots: kínai/no name
táska/bag: H&M









You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Nagyon jók lettek a képek, tetszik ez az összeállítás! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon tetszik, olyan szép vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. ehhez a csini szetthez picit nagynak érzem a farmer kabi méretét, de ettől függetlenül bájos vagy benne! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen én is elgondolkoztam, de aztán úgy voltam vele, hogy pont a kabáttól nem kelti azt a kislányos hatást :D persze egy szűkebb fekete bőrkabáttal is el tudnám képzelni :)

      Törlés
  4. Nagyon csinos vagy! :) Van, egy hasonló outfitem, ami bemutatásra vár még :D Tetszik a táskád!! <3 xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés