Simple chic

10/12/2013


Őszintén szólva nem tudom mit keres rajtam a kabát, mert volt vagy 24 fok, de lévén október, nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyen meleg van. Na de nem is a kabát a lényeg, hanem a  táska, amit végre megszereztem. Pénteken, ahogy kezdetét vették a Glamour napok, már ott álltam 9-kor a H&M ajtajában nyitáskor, persze az Árkádban egy sem volt belőle. A Plázában viszont hármasával álltak a polcokon, rögtön lecsaptam egyre és azóta se eresztettem el. Rengeteg minden belefér, bővíthető és vastag anyagból van, egy álom. 

Honestly i have no idea why i have this coat on because we had like 24 celsius degrees but since it's October, i couldn't believe how hot it got. But it's not the coat what's important, check out my new bag. I finally got my hands on this piece on friday and didn't let go since. I can literally fit everything in it, it's expandable, in one word, a dream!



















You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Nekem is ilyen táskám van, egyszerűen imádom!:))) Abszolút kedvenc!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan jó strapabírónak tűnik, úúgy imádom :)

      Törlés
  2. Amint meglattam a kepet mar gorgettem is, hogy lassuk, lassuk, honnan van ez a csodaszep taska? :P
    Egyszerusegeben nagyszeru!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez tetszett benne, hogy nincs teleaggatva mindenfélével, nem csíkos, pöttyös stb. csak sima fekete, mindenhez megy és praktikus! :)

      Törlés
  3. Imádom a táskád! Én ezt a fajtát nem is láttam a H&M-ben :S Pedig én is egy ilyen szép táskára vadásztam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól eldugják őket az biztos, nézd meg a próbabakákon, mert én már úgy is láttam, hogy a kezében fogta, de máshol nem volt kirakva!

      Törlés