Business casual

11/14/2013




Ma az egyszerű, őszi színeknél maradtam és gondoltam bepróbálkozom a magassarkúval is, mert nem kellett sokfelé mennem. Az esti órámra azért már egy melegebb cipőt húztam, mert nem akarok megfázni. Hogy ne legyen túl szürke az egész megjelenésem, elővettem a piros rúzsomat :) Nagyon gondolkozom amúgy, hogy a bordó és a piros rúzs mellé még vegyek valami élénket, valakinek valami jó ötlet? :)

I've stayed with simple autumnal colours today and wore some heels since i didn't have to go to a lot of places today. However i changed them for some warmer shoes in the evening because i didn't want to catch a cold. To bring a little colour to my outfit i put on some bright red lipstick. I'm really thinking about buying another bright colour next to my burgundy and red lipstick, anyone has some good suggestions? :)
















You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Egy hangsúlyosabb nyakláncot vagy egy világos sálat el tudnék képzelni hozzá... Nagyon tetszik a magassarkúd, hol vetted? :)

    Csilla a Sokjókishelyenblog-tól

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is eszembe jutott, hogy a rózsaszín kövekkel kirakott statement nyakláncomat felhúzom hozzá, de aznap inkább az egyszerűbb alapdarabokhoz volt kedvem. Amúgy biztos jól mutatna sállal is, legközelebbre megfogadom a tanácsod! :)

      A cipőmet Kiskunhalason vettem még pár éve egy kis bőrcipőket áruló boltban, úgyhogy nincs különösebb márkája. Szerintem bármelyik boltban találsz sima fekete bőr magassarkút! :)

      Törlés
  2. Nagyon csinos és egyszerű! És pont ez benne a jó!:)
    A cipőn nekem is megakadt a szemem, valami hasonlót nekem is be kéne szerezni, főleg, hogy elég kevés magassarkúm van, szóval be kéne szerezni párat.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Cipőt pedig biztos találsz, és egy ilyen darabra mindenkinek szüksége van, egyszerű és elegáns :)

      Törlés