It's a burgundy world

11/09/2013




Tegnap felvonultattam a Hádás újdonságaimat, a bordó pulcsit, ami L-es, tehát elviekben 2 számmal nagyobb, mint a méretem, nekem mégsem tűnik olyan nagynak. Még jó is, hogy nem túl feszes, hanem fér alá más is. Egyébként az eredeti tulajdonosa a H&M-ben vette. A másik darab a sötétkék nadrág, az az előnye, hogy vastagabb mint egy leggings, zsebe, cipzárja, gombja vagyis mindene megvan, ami egy nadrágnak, de olyan kényelmes és rugalmas, hogy néha azt hiszem, hogy melegítőben vagyok :)

I wore my newbies from the second hand store yesterday. One of them is the burgundy sweater which is large, so two sizes bigger than my size but i still don't feel it's too big for me. On the contrary, i like it a bit loose so i can fit shirts/tops underneath. It's original owner got it from H&M by the way. The other item is this dark blue pair of pants. It's really comfy and sometimes it feels like i'm wearing sweatpants but it has everything that normal pants have: pockets, a button and a zipper :)







blúz/blouse: Bershka
pulcsi/jumper: Háda/second hand
nadrág/pants: Háda/second hand
cipő/shoes: Deichmann
táska/bag: H&M














You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. szuper vásárt csináltál, szerelmes viszont a cipődbe lettem!:) honnan van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Deichmannban vettem nem is olyan rég, még biztos van belőle! :)

      Törlés
  2. imádom ezeket a képeket, Ádi nagyon ügyi:)

    VálaszTörlés
  3. nadrag honnan? :) nagyon tetszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is a Hádában vettem a pulcsival együtt :)

      Törlés
  4. nagyon jó ez a szerelés! szép színe van a pulcsinak, nagyon szeretem az ilyen fazonúakat, és minden passzol egymáshoz :)

    VálaszTörlés