My cousin's wedding

11/02/2013


Emlékeztek még, hogy augusztusban voltam az unokatesóm, Dóri esküvőjén? Arra vártam, hogy az összes kép hozzám kerüljön és így átnézve fel tudjak rakni párat és csak most lettek készek. A legtöbb számotokra unalmas családi kép lett vagy a buli hevében táncoló tömeget mutatja, így csak tényleg néhányat mutatok. Az egyik legkevesebb emlékem, hogy én kaptam el a menyasszonyi csokrot :)

Do you remember that i was on my cousin's wedding in August? I was waiting for all the pictures so that i can go through them and the photographer only finished them now. Most of them are family photos or are showing the dancing crowd, which i think wouldn't be that interesting for you, so i only picked a few. One of my dearest memory is from this weding when i got to be the one to catch the bride's bouquet :)

 haha én már a levest fotózom 
haha i'm already taking pictures of the soup


 másik unokatesóm a menyasszonya és a pálinka :D
my other cousin, his fiance and pálinka :Daz 5 unokatestvér
the 5 cousins

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Gratulálok az ifjú párnak! Szép képek lettek! :) Az utolsó pedig nagyon aranyos :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönjük szépen, a jókívánságot is majd átadom! :)

   Törlés
 2. unokatesód jobban hasonlít anyukádra, mint Te, móókás! :)
  nagyon csinik voltatok, a csokorelkapáshoz gratulálok (én már vagy 8x álltam "sorba érte", de sosem sikerült, igaz nem is gyúrtam rá...). a köszönőaji is nagyon guszta, az ifjú párnap pedig ismeretlenül is boldogságos mindennapokat kívánok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen, minden családi összejövetelen megállapítjuk, hogy ők nagyon hasonlítanak egymásra :) átadom a jókívánságokat :)

   Törlés