Purple dress

11/15/2013




Ismét ősrégi ruhát hoztam, emlékszem anyukámmal vettük a gimis éveim közepén a Promodban. Általában nem ez az én boltom, nem sokszor találok a stílusomnak megfelelő darabot, de ez a ruha örök darab számomra. Felhúztam már barátnőm szalagavatójára, családi ebédre, sulis konferenciára, ebből is látszik a sokszínűsége. Elegáns anélkül, hogy túl ünnepi lenne és nem mellesleg jó meleg is :) A hideg idő közeledtét jelzi, hogy az egyik szövetkabátomat is elővettem már, a farmer-és a bőrkabátok pedig a szekrény mélyén hevernek.

I'm showing you yet another old piece of my wardrobe, i remember buying it with my mom in the middle of my highschool years in Promod. Usually this isn't my tipical place to shop and it's hard for me to find something that fits my style there, but this dress is a long lasting piece for me. I wore it to my friends prom, to a family event and to a conference. This really shows how versatile it is. It's elegant without being too fancy and besides it's nice and warm too :) The cold weather is coming and nothing shows it better than my wardrobe change; i put away my leather and denim jacket and put some warmer pieces - like this one the pictures - to ther places.





cipő/shoes: kínai/no name
ruha/dress: Promod
kabát/coat: New Yorker
sál/scarf: ajándék/present
táska/bag: H&M








You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. cuki, én nagyon szeretem az ilyen téli ruhácskákat (csak már egyre kevésbé tudom rávenni magam a hidegben, h fel is vegyem. de hátha majd idén -bár eddig azt hittem, h 25 körül végleg alábbhagyott ez a lelkesedésem, de most mégsem vagyok benne biztos). :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem legyen hozzá kedved, mert kényelmesek de legalább egy kicsit izgalmasabbak, mint egy nadrág pulcsi kombó :)

      Törlés
  2. nagyon szép ruha :) a színe és a szabása is tökéletes :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép a táskád! Hol vetted és mennyiért? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A H&M-ben vettem, azt hiszem 10 ezer forint volt, mint általában a nagyobb táskák, de ez extra nagy, annyi minden belefér, megéri :)

      Törlés