Almost springtime

3/09/2014


 Az első napunkat Londonban rögtön vásárlással kezdtük és úgy gondoltam, hogy megmutatok három dolgot, amit a Primark-ban vettem. Valószínű, hogy a többiről is lesz bejegyzés, de mivel például az egyik egy rövidnadrág, nem hiszem, hogy a közeljövőben :D Hatalmas leárazások voltak és egyébként sem egy drága boltról beszélünk, úgyhogy elég sok mindent tudtam venni :) Újdonság a sál, amit instagrammon már láthattatok, mert nem bírtam ki, hogy ne húzzam fel egyik nap Angliában, annyira tetszik. Egy sima csíkos felsőt is vettem és a utolsó napon még levadásztam ezt a táskát. Nincs világos táskám, ami ráadásul ilyen kicsi és a nagy böhöm táskáim után, amiktől fáj a vállam a nap végén, ez igazi felüdülés!

We started our London trip with shopping and i thought i will share 3 items i got in Primark. I will probably show you the other things too, but since for example one of the is a pair of shorts, i don't think it will happen in the near future :D There were huge sales and Primark and it isn't a very expensive store anyway, so i got to buy quite a few things :) The first new piece i have on is the scarf, which you could have seen on instagram because i liked it so much that i wore it on one of the days in England. I also got a simple striped tee and on the last day i got my hands on this little purse. I don't have any bags in a light colour and it's really refreshing to have this one after all the huge ones i have that make my shoulders sore at the end of the day!









You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. uuh a sál is és a táska is jó választás volt, nekem is nagyon tetszenek! :) én sajnálom hogy itthon nincs primark, eddig annyi jót hallottam róla:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örülnék egy Primarknak, mert tényleg nem drága, de hatalmas a választék! :)

      Törlés
  2. Imádom ezeket a képeket, nagyon csini! :)

    VálaszTörlés