want need wear read #11

8/03/2014
 Nagyon szeretek körmöt festeni és erről a méretes körömlakk gyűjteményem is árulkodik, de bizonyos időközönként kicsit tele lesz a hócipőm vele. Hamar lekopik, belenyúlok, amikor szárad, nem lesz egyenletes, stb. Régen volt műkörmöm, most már rá sem tudnék gondolni, viszont a gél lakkot a saját és a műköröm közti tökéletes átmenetnek képzelem el. Könnyen eltávolítható, ha akarok festhetek is rá, nem beszélve, hogy imádom, amikor a kezemmel babrálnak :)

I love doing my nails and nothing proves this better than my ever so big nail polish collection. However, there comes a time every once in a while when i'm tired of it, it chips so soon, i don't get right or ruin it when i'm in a hurry. I had fake nails before and i couldn't imagine them now but i think gel lac would be a perfect middle stage between real and fake nails. It's easy to remove, i can paint over it if i wan't, not to mention i love when someone is doing my nails :)


 Szerintem egy külső merevlemezen nincs nagyon mit magyarázni. Állandó rettegésben vagyok, hogy eltűnik a sok-sok fényképem és sajnos ez már egyszer megtörtént velem. Odaveszett az összes gimis képem és elég sok az egyetemi éveimből is. Nem akarom ezt még egyszer átélni, úgyhogy ideje gyűjteni egyre, ez a fehér Toshiba, pedig pont illene a laptopomhoz :)

I don't think there is much explaining to do when it comes to hard drives. I'm in constant fear that i will loose all my pictures, even so that this happened whit me before. I lost all my pictures from high school and a lot from the university years and i don't want to relieve this again. It's time to save up for one and this white Toshiba would be a perfect match for my laptop :)


 Szerintem minden lánynak szüksége van egy nude magassarkúra, mert tökéletesen illik majdnem minden összeállításhoz és színkombinációhoz. Egy ideje kutatom a megfelelő darabot, ami persze nem könnyű, mert hol a színe tér el az általam megálmodott krémszíntől hol a sarka olyan magas, hogy képtelenség kényelmesen járni benne. Nem adom fel a reményt, őszre szeretném ha már a ruhatáram része lenne egy ilyen csodás pár :)

I think every girl needs a pair of nude heels in their wardrobe because it fits perfectly almost every outfit or colour combination. I'm on the lookout for the right pair but it seems that either the colour, or the heels are not what i dreamt of. I'm not giving up hope, it would be nice to have a pair by autumn time! :)


Aki egy könnyed mégis érdekes könyvet szeretne olvasni, annak ajánlom a képen látható darabot. A könyv egésze alatt fent tudta tartani az érdeklődésemet, pedig azt hittem, hogy egy kicsit unalmas gimis történettel fogok találkozni. Külön tetszett, hogy nem volt kiszámítható és a könyv vége felé is találkozunk pár csavarral. Sajnáltam, hogy vége lett, az a fajta könyv, amelyikből ha csinálnának sorozatot, biztos, hogy nézném!

Those of you who want to read a light but interesting book i would recommend the one above. It kept me entertained the whole way through even though i kind of thought that it would be a bit boring high school story. I especially liked that it was't predictable and that there were some turns even at the very end. If they made a series out of it, i would definitely watch!

You Might Also Like

0 megjegyzés