Reindeers and snowflakes

12/24/2014


Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)Én már teljesen ünnepi lázban égek, amit mi sem fejez ki jobban, mint a rénszarvasos pulcsim! Ebben az enyhe téli időben tökéletes viselet akár kabát nélkül is, mert szuper vastag, de úgy gondolom a hidegebb napokon is hasznát fogom venni :) Imádom a mintás pulcsikat, főleg Karácsonyra és ebben a darabban az a legjobb, hogy az ünnepek elmúltával is bátran viselhetem, mert nem piros-fehér színekben pompázik. Bár, mit nem adnék egy klasszikus, színes, hópelyhes pulcsiért! Nektek van karácsonyi pulcsitok/sálatok/sapkátok? Miben várjátok az ünnepeket? :)

Merry Christmas Everyone! :) I'm a 100% in the Christmas mood and nothing shows it better than my reindeer sweater. It's perfect for this warm weather even without a coat, because it's super thick, but i think it will be a staple piece for me in the cold as well! I love patterned jumpers, especially for Christmas, but the best thing in this one is that i can wear it after the holidays as well, since it's not a classic red and white piece. Oh well i wouldn't say no to one with snowflakes and christmas trees either :) Do you have holiday themed sweaters/hats or scarves? What are you wearing for this year for the festivities? :)









You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Nagyon cuki a pulcsi! Boldog karácsonyt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm és neked is Boldog Karácsonyt! :)

   Törlés
 2. Boldog karácsonyt kívánok én is! :) Olyan bolondos ez a pulcsi, nekem nincs semmi hasonlóm (és asszem már nem is lesz soha).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, miért mondod ezt? Bármikor be lehet egyet szerezni és bolondozni :) Neked is nagyon boldog karácsonyt :)

   Törlés