Food diary

5/05/2015



Az egyik kedvenc fotótémám az étel és azt vettem észre, hogy sokszor a receptes bejegyzéseket szeretem legjobban elkészíteni, fényképezni. Mivel általában minden apró részletet megörökítek, nem ritka, hogy ételfotókkal van tele a fényképezőm egy-egy hét végére. Mostanában amúgy sem volt időm megfőzni a kinézett recepteket, ezért gondoltam, hogy az ilyen jellegű bejegyzés helyett most az összegyűlt ételfotókat osztom meg. Imádom, hogy a nyár közeledtével az ételek kiszínesednek és már a képek láttán beleharapna az ember abba a piros eperbe, paradicsomba vagy szürcsölné a jéghideg turmixot. Remélem tetszenek a képek, szerintem a jövőben is számíthattok ilyen bejegyzésre, mert nagyon élveztem a fényképezés és a szerkesztés folyamatát :)

One of my favourite things to shoot is food and i've realized that most of time the posts related to food/recipes are the ones i enjoy to create the most. Since i always document the smallest details, my camera is often filled with food pictures at the end of the week. I didn't really have time to cook the recipes i'm eyeing for a while, so i thought to skip this kind of post for the week, and show you some food pictures i gathered. I love that as summer approaches, our food gets more colourful and you'd love to just bite that red strawberry or tomato and sip the smoothie. I hope you like the pictures, i have a feeling, you'll get more posts like this in the future, because i really enjoyed the photographing and editing process :)












You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szuper képek! Imádom én is az ételfotókat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm' :) Így még nagyobb kedvem van közzétenni őket! :)

      Törlés
  2. Karin annyira tehetséges vagy! Azt hinné az ember, hogy magazinból vannak a képek... :D Én kíváncsian várom a következő ilyen bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves vagy, köszönöm! Örülök, hogy tetszenek! :)

      Törlés