Evening stroll

6/02/2015Végre meleg van, ami rövidnadrág után kiált! Este is kellemesen langyos az idő, sokáig világos van és mindenki az utcán nyüzsög. Mi is sétáltunk egyet vasárnap délután és őszintén szólva a pulcsira sem lett volna már szükség, de bevallom nem igazán akartam elhinni, hogy tényleg ilyen meleg van végre. Mindig olyan jó érzés az eldugott nyári ruhákat elővenni, újra megismerkedni velük és emlékezni, miért szeretjük őket ennyire. Ahogy hazaérek munkából váltok is a rövidnadrágra, mert ez az egyik kedvenc ruhadarabom. Nektek mi a kedvenc nyári alapdarabotok? :)

The weather is finally hot again, which screams for short shorts! It's pleasantly warm during the evening hours, the sun is up till quite late and everyone is out on the streets. We took a stroll as well on Sunday and to be honest, i didn't even need the jumper but i just couldn't believe that it is this warm outside. It's always such a nice feeling to rediscover our hidden summer clothes while we recall why we love them. As soon as i'm home from work, i change to shorts, because they are one of my favourite summer pieces, what's yours? :)
PULCSI / SWEATER - H&M
RÖVIDNADRÁG / SHORT - H&M
CIPŐ / SHOES - STRADIVARIUS
TÁSKA / BAG - PRIMARK
GYŰRŰK / RINGS - EBAY
ÓRA / WATCH - EBAY
KARKÖTŐ / BRACELET - ROSSMANN

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Jaj, Karin, úgy imádom az outfitjeidet! Baromi jó stílusod van. A blogodról ne is beszéljünk... Jobb, mint bármelyik külföldi! Szuper vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, teljesen meghatottál! :))

      Törlés