Discover Budapest | eating out | Juicy

9/11/2015



A Discover Budapest sorozat legújabb kiszemeltje egy helyes kis dzsúz ivó hely Budapest szívében a Dob utcában. Igaz turmixot, smoothie-t vagy éppen gyümölcsleveket otthon is tudunk készíteni, de szerintem sokan egyetértetek velem, ha azt mondom, hogy egy sima narancs-alma mix is jobban esik egy szép üvegből, mint otthon a konyhában, pohárból. Engem nagyon meg tud fogni egy-egy termék csomagolása és ennek a helynek egyszerűen szuper letisztul és mutatós logója.



The next target of my Discover Budapest series is a cute little juice place in the heart of Budapest. Even though you can easily make smoothies or juices at home, i think most of you would agree that they just taste better from a pretty bottle. Packaging is something that matters a lot to me, and this place has just the nicest, simple logo and packaging.






Az aprócska helyen leülni nem igazán lehet, viszont mivel mindent palackoznak, nem gond az elvitel. Ha valaki mégis helyben fogyasztana, rendelkezésre áll egy pult, amolyan támaszkodok, beszélgetek, iszogatok jellegű beszélgetésekre :)

You can't really sit down but since everything is in a bottle, takeaway shouldn't be a problem. However if you prefer to enjoy your drink there, you'll find a counter to lean on while chatting with friends.


Az üzlet középpontjában a hűtőpult áll, ahol a nyers gyümölcsleveket kétféle kiszerelésben találjuk. A 3dl 690, az 5 dl 1190 Ft-ba kerül. Hihetetlen finomak és frissek a levek és azt kell, hogy mondjam 3 deci simán csillapította az étvágyamat :)

The main focus of the tiny space is the fridge, filled with smoothies of 2 sizes; 0,3 litre and 0,5 litre. They are incredibly tasty and fresh, and i have to say quite filling. :)



Ha jól tudom a smoothie-k mellett növényi tejből készült frissítők is kaphatók és általában minden nap kétféle süti is várja az édesszájúakat.

If i'm right, there are also some milky refreshments and two types of cookies every day for those of you with a sweet tooth.



Ha egy gyors, egészsége és ízletes délutáni snackre vágytok, vagy az ebéd mellé innátok egy jó, igazi 100%-os gyümölcslevet kukkancsatok be.

If you're looking for an afternoon pickmeup or just want to drink a real, 100% juice with your lunch, definitely stop by!



You Might Also Like

0 megjegyzés