Valentine's gift ideas

2/13/2016

forrás - source: Pinterest


Ha szeretitek, ha nem, holnap Valentin nap van, de ha úgy vagytok vele, mint én, akkor nem fogtok mindenféle szívecskés hülyeséget venni, amit úgysem használtok többet, hanem valami sokkal aranyosabb aprósággal lepitek meg a szeretteiteket. Ezen a napon szerintem nem csak a barátunkat/barátnőnket ajándékozhatjuk meg valami kedvességgel, hanem csak simán a barátainkat is, de a mai bejegyzésben találtok olyan ötletet is, ami kicsit feldobja a lakást és olyat is, amit akár gyerekek is megcsinálhatnak :)

Whether you like it or not, tomorrow i Valentine's day, but if you think like me, you won't buy something silly with a heart on it that you'll never use again; instead you'll make somehing cute to your loved ones. I think that this day isn't just for lovers, you can easily gift your friends as well, and in today's post you'll also find ideas that spice up your home and others that are easily made yb kids as well.


gyufák - matches


Nem kell mást tennetek, mint szerezni egy csomag piros vagy rózsaszín Candy melts-et, és egy csomag ropit. A Candy melts-et a sütéshez való kellékek boltjában keressétek. A csomagolás hátulján leírtak alapján mikróban olvasszátok fel, mártsátok bele a ropit és kész is vannak a gyufaszálak. Ha vicces kedvetekben vagytok, egy aranyos üzenetet is csatolhattok a szálakhoz, én egy angol szóviccet választottam :)

Only thing you'll need is a pack of red or pink Candy melts and pretzels. According to instrucions, melt the Candy melts in a microwave, stick in the pretels and you're done! If you're in a funny mood, add a little message to the sticks like i did :)



kép - picture


Válasszatok egy olyan képet/szöveget, ami szerintetek tetszeni fog a másiknak, keretezzétek be és ész is az ajándék. Ebben az a jó, hogy mindig a lakás dísze lehet, nem csak Valentin napkor lehet kirakni. Én pinterest-en találtam ezt a letölthető szöveget.

Chose a picture or text that you know your loved one likes, frame it and you're done! The cool thing about this is, that it can decorate your house the whole year through, not only on Valentine's day.


csoki ölelő - chocolate hugger


Egy keményebb barna papírra rajzoljatok egy teljesen egyszerű nyuszit (vagy egy másik kedvenc állatot) vágjátok ki és ragasszátok össze a kezét úgy, hogy alatta elférjen egy pici csoki. Nincs más hátra, mint átadni és közösen elmajszolni a csokit! :)

Draw a bunny (or an other favourite animal) on a hard, brown paper, cut it out and glue the 2 arms together. Fit a little chocolate under the arms and you're done! Only thing left is to give it to someone and eat the chocolate together :)


You Might Also Like

0 megjegyzés