WEEKLY BITES - Tomato sandwich

7/21/2016
Nincs semmi jó a hűtőben? Mindig ugyanazt eszed vagy nincs időd valami igazán finomat főzni? Bennem sokszor felmerülnek ezek a kérdések és azt hiszem megtaláltam a tökéletes vacsit (vagy reggelit), ami kicsit feldobja a hétköznapokat. Mindent tud, amit szeretek; egyszerű, gyors, egészséges és van benne paradicsom! Nem is gondoltam, hogy ilyen finom lesz a végeredmény, de azt kell, hogy mondjam, alig tudtam megállni két szelet után, hogy ne egyek még csak az íze kedvéért :)

You don't have anything you fancy in the fridge? You always eat the same or don't have time to cook something delicious? I ask myself these questions as well and i think i might just have found the perfect dinner (or breakfast) that will brighten up my weekdays. It has everything i like; it's easy, fast, healthy and has tomatoes in it! I didn't think it would turn out this great and to be honest, i almost couldn't help myself eating another piece just for the taste of it :)


Hozzávalók - Ingredients

fél uborka - half cucumber
2 szál zöldhagyma - 2 green onions
egy marék kapor - a handful dill
1 tubus krémsajt - a tube of cream cheese
só, bors - salt, pepper
1 paradicsom - 1 tomato


Kockázzuk fel az uborkát, vágjuk karikára a hagymát majd keverjük össze a krémsajttal. Sózzuk, borsozzuk és ízlés szerint adjunk hozzá kaprot. 

Cube the cucumber, cut the onion into small circles and mix with cream cheese. Add dill to taste.


Kenjük a sajtkrémet pirítósra majd díszítsük vékony szelet paradicsomokkal.

Spread the cheese cream onto toasts and decorate with thinly sliced tomatoes.


You Might Also Like

0 megjegyzés