Fall decoration ideas

10/19/2016
Ahogy azon gondolkoztam, hogy milyen őszies bejegyzéssel készüljek nektek, bevillant egy remek ötlet. Megnéztem, hogy az előző években ilyen tájt mi érdekelt, miről blogoltam nektek. Úgy gondolom, nem szégyen előző írásokból ihletet meríteni vagy felfrissíteni az adott témát, hiszen az évek alatt változhat az ember ízlése, gondolatvilága. Legnagyobb meglepetésemre több vázlatot is találtam az archívumban és rájöttem, hogy tavaly végül nem is mutattam meg nektek, hogy ősszel, hogyan csinosítgattam a lakást. Mivel idén is a tavalyi dekorációt használom fel, még mindig aktuálisak a 2015-ben készített képeim. Mutatom is, hogy nálunk milyen ősszel a lakás!

As i was thinking about the kind of autumnal blogpost to write, i got a great idea. I went and looked back on my old entries and found out what i've been interested in, in the past years around fall. I think it's not a shame to go back to some old posts for inspiration, or just rewrite the whole thing, since our taste and views can change over time. To my biggest suprise, i found a few unfinished texts in the archives and noticed that i never shared my autumn decoration ideas from last year. I'll be probably using the same thing this time around, so my pictures are all up  to date. Scroll down to see how our flat looks like in fall!


Internetről nyomtassatok őszi képeket, amik akár a legegyszerűbb keretben is jól mutatnak.

Print some autumnal pictures from the internet, that look good in the simplest of frames.


Az egyik kedvencem ez a vaníliás potpourri, szép és még az illata is jó.

One of my favourites are this vanilla potpurri, it looks and smells good.


Tele van a piac hasonlóan cuki tökökkel; ezeknél jobban semmi sem hirdeti az ősz eljövetelét :)

In my opinion, nothing says autumn more than these cute little pumpkins that are everywhere in the markets now.


Végül, de nem utolsósorban, dekoráljatok tobozzal vagy gesztenyével. Egy erdei séta után nem csak ti, de a lakás is felfrissül ezekkel az egyszerű de nagyszerű "díszekkel".

Last but not least, decorate with pine cones and chesnuts. After a long walk in the woods, not only you, but your house will freshen up as well, with these cute DIY's.

You Might Also Like

0 megjegyzés