The lace-peplum blouse

3/21/2017



Hosszú idő óta először a szabadidőnk, az időjárás és legfőképp a kinézetem is engedte, hogy outfit képeket csináljunk. Számtalanszor jut eszembe egy hét során, hogy jó volna megmutatni az új nadrágomat, vagy azt a helyes kis ruhát, amit több heti lamentálás után végre megvettem magamnak, de vagy időhiányban szenvedünk, vagy a rövid nappalok miatt a fényviszonyok nem olyanok, hogy szép képeket tudjunk csinálni. Na, de hétvégén óraállítás (el sem hiszem, hogy már itt van!), úgyhogy minden az én malmomra hajtja a vizet és talán végre visszaállhatunk arra, hogy esetleg munka után is kattintsunk párat.

After a while our freetime, the weather and most importantly my appearance allowed us to shoot some outfit pictures. There are numeral ocassions during a week, when i think about how great it would be to share with you my new jeans or that cute dress that i've been eyeing in the stores for weeks, but we either don't have time, or  - because of the short days - the light is not enough to shoot when we finally get to it. But we are setting the clock forward this weekend (i can't believe it's already here!) so everything suggests that i can go back to the old routine of taking pictures after work. 


 A mai bejegyzés főszereplőjének mindenképp a blúzomat nevezném ki, annak ellenére, hogy a táskám is hihetetlenül gyorsan belopta magát a szívembe. Annak ellenére, hogy a színe miatt nem mindenhez megy, szinte non-stop viselem, így bátran mondhatom, hogy jó vétel volt! A blúzról nem is beszélve; szerelem első látásra. Nagyon az én stílusom, elegáns, de kényelmes, ha akarom lányos, ha akarom vagány. Nektek mi a kedvenc ruhadarabotok a képekről? :)

I would say, that the star of this post is my blouse, even though the little bag won my heart as well. Even though it doesn't match a lot of things, because of it's colour, i use it almost non-stop, so i would say it was a good purchase! Not to mention the blouse; it's so me! It's elegant but comfortable, if i want it's girly but if i dress it another way, it's cool at the same time. Which piece of clothing do you like the best from the pictures? :)





cipő/shoes - H&M Premium
nadrág/jeans - H&M
blúz/blouse - Reserved
nyaklánc/necklace - Parfois
táska/bag - Parfois
napszemüveg/sunglasses - ZeroUV
kabát/coat - Stradivarius




You Might Also Like

0 megjegyzés