Summer staple - the denim skirt

8/21/2017Egész nyáron a tökéletes farmerszoknyát kerestem, de csak nem akart rám kacsintani egyik kirakatból sem. A H&M oldalán láttam hosszú idő után először olyan szoknyát, amit szívesen viseltem volna, de akárhogy kutakodtam, a boltokban nem találtam. Aztán egyik nap sorban álltam, hogy fizessek a gondosan kiválasztott H&M Home gyertyámért, amikor láttam, hogy a pénztár mellett a pulcsik között valaki otthagyott egy farmerszoknyát. Ráadásul ez A farmerszoknya volt, méghozzá a méretemben! Úgy megörültem neki, hogy fel sem próbáltam, csak hozzácsaptam a gyertyához és már fizettem is, mondván 30 napig vissza tudom vinni, ha nem jó. Hadd ne mondjam, hogy azóta alig lehet lerángatni rólam, és igaz munkába azért nem veszem fel, a délutáni melegben majdnem mindig erre a ruhadarabra esik a választásom. Ehhez a délutáni sétához egy szebb szandállal és csinos felsővel vettem fel, de pl. a Szigeten is jó szolgálatot tett tornacipővel és pólóval. Nektek van kedvenc nyári alapdarabotok? :)

I was looking for the perfect denim skirt all summer long, but somehow i didn't find it in any store. It was the H&M homepage that first sparked my interest, where i saw the perfect piece, but it seemed that it's harder to find it in stores than i thought. One day though, i was standing in line at the cashier to pay for my carefully chosen H&M Home candle, when i saw that someone left a denim skirt between the jumpers, just where i was standing. And it was no other than The skirt, in my size! I was so happy that i didn't even try it on, i just payed for it with the candle and went home. There would have been 30 days to bring it back anyway, if it wouldn't have fitted. Needless to say that ever since then, i live in this piece, and even though i don't wear it to work, i almost always reach for it in the afternoon heat. I paired it with a cute sandal and pretty top for this afternoon walk, but it was perfect for festival season with a trainer and a tee. Do you have a favourite summer staple? :)

felső/top - STRADIVARIUS
szoknya/skirt - H&M
szandál/sandals - OYSHO
táska/bag - SHEIN
napszemüveg/sunglasses - ZEROUV


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia Karin!

    Megkérdezhetem, hogy mekkora méretű a szoknyád? Szeretnék rendelni webshopból de kicsit bizonytalan vagyok, hogy mekkora kellhet :/

    VálaszTörlés