Current favourite accesories

11/19/2017



Emlékeztek még arra a bejegyzésre, amiben megmutattam néhány minimalista ékszeremet? A mai bejegyzésben újra a kedvenc ékszereimről lesz szó, mert az eltelt időben néhány új darabbal gazdagítottam a gyűjteményem és találtam pár olyan fülbevalót az AUrate oldalán, amit szívesen a sajátomnak tudnék.

Remember when i did a post about my minimal jewellery collection? Today i wanted to talk a little bit more about my favorite pieces, because i have new additions to my all time classics and i also have my eyes on some fine earrings over on the AUrate website.


Most is főleg az arany kiegészítők felé húz a szívem, de amióta Amerikában rátaláltam erre az Aeropostale órára, szinte nincs is kedvem más viselni. Nem tudom, hogy mi tetszik rajta jobban, a mesh szíj, a márványos óralap vagy az, hogy tökéletesen passzol a karikagyűrűmhöz, ami kinézetre szintén az ezüstös vonalat erősíti mivel fehéraranyból készült.

I'm still on the golden side of things, but ever since i've found this Aeropostale watch in America, i don't want to wear anything else. I don't even know what i like best in it; the mesh strap, the marble element or that it perfectly matces my wedding ring, which sports a silver hue, because it's made of white gold.




kabát/coat - Stradivarius
felső/top - F&F
farmer/jeans - Levi's
cipő/shoes - New Balance


Fülbevalók terén nem sokat változtam, most is az egyszerű vonalvezetésű, minimalista darabok vonzanak, ezért is tetszett meg annyira az AUrate modern, de időtlen hatást keltő kollekciója.  Régóta szeretnék egy láncos fülbevalót, úgyhogy az egyik kedvencem ez az arany darab az oldalukról, de ezt a köveset sem utasítanám vissza, így lenne egy sima hosszúkás fülbevalóm (az első képen láthatjátok) és lenne egy kövekkel kirakott az ünnepibb alkalmakra. 

I haven't changed an awful lot regarding earrings, i still prefer dainty and delicate pieces, this is why AUrate's contemporary, yet timeless earrings caught my eyes. I've wanted chain earrings for ages, this is why one of my favourite pieces on the website is this chain ear jacket. As a matter of fact, i wouldn't say no to these diamond bar earrings either. This way i would have plain bar earrings (as seen on the first picture) and ones with studs for a more festive ocassion.



You Might Also Like

0 megjegyzés