GIFT WRAPPING INSPIRATION

12/17/2017


Egy hét múlva itt a Karácsony és, ha engem kérdeztek, az egyik legjobb része az ünnepeknek az ajándékcsomagolás. Ha még nem tudjátok, hogy idén milyen legyen a csomagolópapír vagy mivel díszítsétek a kész remekművet, akkor hoztam két viszonylag egyszerű opciót és egyet, ami kicsit időigényesebb és egy kis kézügyességet is igényel. Lapozzatok lejjebb, és inspirálódjatok!

Christmas is only a week away and if you ask me, one of the best parts of the holidays is gift wrapping. If you haven't decided what kind of wrapping paper to use, or how to decorate your finished gift, i brought you 2 fairly easy options an one that needs a little time and some drawing skills. Scroll down and get some inspiration!


- 1 -


Ehhez az egyszerű de mégis nagyon mutatós csomagoláshoz elég az Ikeaba elmennetek, ahol a csomagolópapírt és az eukaliptusz ágakat is megtaláljátok. A madzagot keressétek hobbyboltokban, Obibban vagy Tescoban.

For this simple but very pretty wrapping arrangement you only need to visit Ikea, where you'l find both the pape and the eucalyptus branches. Look for the twine in hobby stores or Tesco.




- 2 -


Ha egy kicsivel egyszerűbb megoldást választanátok vagy a minimalista csomagolás hívei vagytok, csomagoljátok az ajándékokat egyszínű papírba és címkézővel írjátok rá a megajándékozott nevét. Papírboltokban vagy webshopokban is megtaláljátok a Dymo címkézőket, amikhez különféle színű szalagokat szerezhettek be.

If you want to chose a simpler option or you are just into a more minimalistic wrapping style, use a one coloured paper and a label maker to write the name of your chosen one on top.



- 3 -


Végül, de nem utolsósorban akár saját magunk is készíthetjük a csomagolópapírt. Én arra jutottam, hogy a fenyőfával nem lehet mellé lőni és rajzoltam párat egy sima fehér papírra. ICO 'brush pen-t' használtam, amivel sikerült olyan hatást elérnem, mintha festettem volna. Persze a bátrabbak akár festéssel is próbálkozhatnak! :)

Last but not least, we can also make our own wrapping paper. I figured i can't go wrong with pine trees so i drew some, on plain white paper with a brush pen which gives an impression i painted them. Of course if you're brave, you could use watercolour to decorate!:) 



Remélem sikerült néhány ötletet nyújtanom a karácsonyi készülődéshez!

I hope i could be of help for the festive preparation!

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Számomra az ajándékozás egyik legszebb része a csomagolás :) szeretem ezt a minimalista, barna csomagolópapíros megoldást, én arany-fehér papírokkal dobtam fel tavaly. Idén még nem kezdtem el, de szalag problémám van, egyszerűen nem találom a megfelelőt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szalagok világába még nem mertem elmerülni, eddig mindig csak újrahasznosítottam őket, ha egy szép csomagolásról megmaradt. Így van idén egy piros és egy arany is :D

      Törlés