MOOD OF THE MONTH - NOVEMBER

12/10/2017


Elérkeztünk az év utolsó előtti hónapjához, a nappalok vészesen rövidek lettek, de a sötét délutánokat egyre több helyen a karácsonyi fények töltik el világossággal. Novemberben megnyitott a híres budapesti Karácsonyi vásár és a boltok lejátszási listái is egyre jobban az ünnepekre hangolnak bennünket. Ahogy a fákról eltűnt az utolsó levél úgy jelentek meg a nagyobbnál nagyobb sálakba és kabátokba burkolt emberek. És ha nem épp a zúzmarás utcákat járják, biztos vagyok benne hogy egy meleg kávézóban ülve majszolják süteményüket, hiszen a hideg hónapokban nincs is ennél jobb elfoglaltság. Talán csak a könyvolvasás egy forró teával a kedvenc gyertyánk mellett.

We've reached November, which means the days are shorter than before but the sweet chrsitmas lights break the darkness in more and more places. The famous Budapest Christmas Fair has opened and shops all around the place put us in the holiday spirits with Christmas themed playlists.  As the last leaves have disappeared from the trees, number of people fill the streets neatly tucked away in their warm coats and scarves and if they are not wandering around the icy roads, I'm sure they are sitting in a cozy caffe, munching on some sweets. There is just nothing better in the winter months than this. Or maybe one thing, reading a good ol' book with a hot cup of tea by our favourite candle.











You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. nagyon tetszett a kis bevezető szöveg! :) :) és persze a képek is!
    lenne egy olyan kérdésem, hogy a második képen lévő süteményről lesz-e esetleg recept a blogon? igazán érdekelne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a bejegyzés! :) Nagyon ráéreztél, mert bizony lesz recept, a képek már megvannak és a napokban a receptet is hozzáírom, tartsd nyitva a szemed! :)

      Törlés