49/52 - Poolside dip
7/27/2015Csuda jó szülinapi bulin voltunk a múlt hétvégén és, hogy ne érkezzünk üres kézzel gondoltam csinálok egy mártogatóst. Sokat agyaltam, hogy mi lenne ideális, hiszen sokan leszünk és nem szerettem volna, ha gyorsan elfogy a „főztöm” Szerintem a mártogatós tökéletes, mivel nem magában esszük, több ideig kitart! Tipikus nyári, friss összetevőket használtam, amiket bárhogyan lehet variálni, én azt tettem bele, amit épp a hűtőben találtam! Olyan jól esik a nagy melegben előkapni ezt a hideg, minden ízzel teli, ropogós mártogatóst, ami amellett, hogy finom,tele van vitaminnal! :)
We've been to an awesome birthday party last weekend and to avoid arriving empty handed i prepared a dip. I wasn't sure what would be ideal, but since there were a lot of people and i didn't want to run out of food, so i decided that a dip would be perfect. I used tipical fresh, summer ingredients, that are easy to play around with, just use whatever you like, i emptied just emptied the fridge and tossed everything in it. It feels so good to grab a bite from this cool, full of flavour, crunchy dip! It's delicious and full of vitamins, win-win right? :)
Hozzávalók/Ingredients:
Hozzávalók/Ingredients:
- 2 kaliforniai paprika/2 bell peppers
- 1 konzerv kukorica/1 can of corn
- 1 zacskó olajbogyó/1 pack of olives
- erőspaprika ízlés szerint/hot chili to taste
- snidling/chive
- 6 krémsajt/6 cream cheese
- szárított paradicsom ízlés szerint/sundried tomatoes to taste
A paprikát és a szárított paradicsomot vágjuk apró darabokra, majd a többi összetevővel keverjük össze. Fogyasztás előtt egy órára rakjuk a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Tálaljuk sós, ropogós snackekkel, például krékerrel, de akár köretként is el tudnám képzelni.
0 megjegyzés