Happy Thursday

11/10/2011

Szép estét mindenkinek! Nekem biztos az, mert most tudtam meg, hogy nem lesz holnap pénzügyi jog gyakorlatom ami a lehető legjobb hír nekem:) Már épp belemerültem az adónemekbe, adóelőleg számításba és stb. hadd ne mondjam humános fejjel akadt pár gondom a matekpéldákkal :D Az más kérdés, hogy 2 hét múlva zh és így hogy nem megyünk holnap, a beígért táblánál gyakorlás és teszt zh is elmarad..de carpe diem nem érdekel ez most, majd megoldom, inkább ennek örülök:) Ma is rohanós napom volt, reggel óra, kettőtől is, és fél6ra pedig mentem egy megbeszélésre a jövő heti társasági jogi konferenciával kapcsolatban ahol besegítek a szervezésben (nem mellesleg jó pont tanárnál, ami ennél a tantárgynál hatalmas segítség, akár beugró mentességet is kaphatunk!:) ) A mai napra nem is nagyon szeretném szaporítani a szót, megyek tojásos sárgarépa salátát csinálni holnapra, mert Adrival találkozom. Ezt fogjuk enni és azt akarom, hogy addigra jól összeérjenek az ízek. Imádom, akármikor tudnám enni, ha valakit érdekel a „recept” és hogy hogy néz ki, hozhatok képeket, csak kérni kell:)
Ma ezt a szettet rögtönöztem: (muszáj elmondanom,hogy a kabátot turiban vettem, pont amikor minden a legolcsóbb volt és így 200(!) Ft-ért jutottam hozzá:D hihetetlen..)

Nice evening everyone! It definitely is for me because I just found out that my tomorrow’s finance law class is cancelled, which is the best news I can get right now:) I was just digging into the subject about taxes, advance tax calculation and so on..well ,I don’t have to say with my interest in human subjects ,I had some problems with the math exercises :D It’s another question that we are writing a test in 2 weeks so the fact that there is no class tomorrow means we won’t get the promised chance to practice in front of the blackboard and to write a test exam..but carpe diem I don’t care, I will deal with it somehow, I am much rather just happy right now:) Today I had a busy day again. Class in the morning and one from 2 pm too ,and I was going to a meeting at 17:30. It was about a company law conference taking place in Szeged next week which I’m helping to organize (gives a plus point with the teacher which is a huge help in this subject) For today I don’t wanna be too long, going to make carrot salad with eggs for tomorrow because I’m meeting Adri. We gonna eat this and I want the flavours to be well mixed. I love this salad, I could eat it anytime, if someone is interested in the „recepie” and how it looks, I can bring some pics, you only have to ask:)
Today I improvised this outfit:(have to tell you, I bought this jacket in the second hand shop, when everything was at it's cheapest prise and I only had to pay 200 HUF ~0.60 EUR (!) for it:D unbelievable..)








imádom a gombokat:)/love the buttons:)



Ja és épp most foglaltam jegyet az Alkonyat-Hajnalhasadás premier előttijére, 14 soros teremből 12. sor közép,tökéletes! Ennél jobb már nem is lehetne az este! :)

Oh and I just booked tickets to the premiere of Twilight-Breaking Dawn 1st part. 14 rows in the room and we are int he middle of 12th, perfect! The evening couldn’t be nicer! :)


További szép estét, jók legyetek!:)
Have a nice evening,  see you soon!:)
                                                                                                                                 <3 Karin

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Engem érdekel ez a recept! :))

    VálaszTörlés
  2. de gyorsan írtál, de ez most jól jött, mert viszem akkor a fényképezőmet is a konyhába :)

    VálaszTörlés
  3. Engem is érdkel, juhúú! És úgy örülök, hogy te is blogolni kedztél, imádom a tiédet is meg Adriét is olvasgatni (mondjuk őt folyton értesítem erről, remélem még nem unja:D) Hihetetlen, órákig képes vagyok elbámészkodni a blogok világában, annyi érdekes dolog van. Szóval csak így tovább Karinka! Pusziik, Barbi

    VálaszTörlés
  4. ha fincsi lesz, márpedig az lesz, akkor nekem is hozd a recepted, vagy majd mond el:) olyan csini vaagy!! és jó lett a kabi :)) szépséééég vagy;)

    Barbi!! nem unom, mindig olyan édes vagy, imádom:)) megírhatod akár naponta is, olyan jó érzés:P

    VálaszTörlés
  5. Háá, Adríító! Remélem hamarosan jössz a heti szerzeményekkel, kíváncsi vagyok rájuk! És ha hazamegyek decemberben, csapunk egy olyan murit, ahol oszlopokon csimpaszkodva üvöltözzük a tudodmit... :D

    VálaszTörlés
  6. jááj Barbi, micsoda meglepetés:) kösziköszi a sok kedves szót:) Remélem jól érzed magad kint, bár ott ki ne érezné :P Ha hazajössz, a buliban én is benne lennék :) puszii

    Adrító neked meg ajánlom, hogy szeressed a salit:) Kabát parádé..:D

    VálaszTörlés
  7. ja és akkor megoldódott a rejtély, hogy ki néz engem Máltáról :D

    VálaszTörlés
  8. Ajj akarok én is ilyen kabátot, már jól ki is találtam, h mit tennék vele, ha végre találnék.=) Persze tudom, hogy egy csomóhelyen lehet kapni, csak én turisat akarok, mert ha elrontanám, nem sajnálnám annyira.

    VálaszTörlés
  9. nekem is rég tetszett, de úgy voltam vele már nem veszek, mert úgy is hideg lesz hozzá. Erre láss csodás szembejött velem egy a turiban.Persze ha kerestem volna biztos nem találtam volna:) Eredetileg hosszabb volt, de varrónővel levágattam és így már nekem is tetszik, arról nem is beszélve, hogy milyen olcsó volt.

    VálaszTörlés