loooong day

11/17/2011

..és még nincs vége...Reggel 7kor kelés, úgy, hogy a mozi után 3-kor feküdtem le(egyébként a film, jó volt, persze a könyv jobb, de én úgy izgultam rajta mintha nem tudnám mi a vége:D) Szóval elég álmosan csináltam végig a 6órát, de legalább érdekes volt az amiket mondtak. Fél2kor leléptem,mert 2kor gyakorlatom volt a szokásos csütörtöki kis zh-val. Ezután már annyira fáradt voltam, hogy otthon bedobtam egy melegszendvicset( a nap első étkezése) és lefeküdtem 4-5-ig aludni. Így kicsit jobb lett a helyzet és 6kor már megint suliban voltam egy rövid kis óra erejéig. A legjobb, hogy közben kiderült, hogy a pénzügyi jog zh jövőhétről HOLNAPRA lett átrakva..micsodaaa??A tanár írt kb. 4 embernek a csoportból, ez volt a tájékoztatás, még jó, hogy összefutottam valakivel aki tudta. Még nem is lenne nagy baj, mert átnézem a számolást és majd lesz valami, de neeem. Ez a tanár esszét rak a zh-ba mégpedig egy teljesen általános dologról, ami nem az előadás anyaga. Hát nekem sajnos nem olyan az agyam meg az érdeklődésem,hogy spontán tudjak írni egy oldalt pl. arról, hogy miért van olyan sok adócsalás.. Úgyhogy most kezdhetek neki cikkeket keresni a netről és valami álláspontot kialakítani. Ja és, ha "szerencsém" van, akkor azért mégis berakja a számolást, tehát azt is át kéne nézni valamennyire. Nembíííírom..jajj:(..and it's not over yet..Went to bed at 3 after the cinema, got up at 7 (btw the movie was good, of course the book is better, but I was so exctied as if I didn't know how it's gonna end:D) So I was very sleepy during the 6 hours of the conference, but at least it was interesting. I left at 13:30 cos I had a class at 14:00 with the usual  "small-test" writing. After this I was so tired that I just ate as sandwich (first meal of the day)at home and went to sleep for and hour between 16 and 17. Like this my situation improved and already at 6 I was in school again for a short class. The best is that it turned out that my finance law test has been mooved from next friday to TOMORROW...whaaat?? The teacher emailed like 4 people from the class and this is what he calls spreading the information to everyone..Lucky I ran into someone who knew about this. All this would be okay because I would just go through the tax calculations and I'll see what happens, but nooo. This teacher asks for an essay in the test which is about a general thing, not mentioned in the lectures. Unfortunately my brain is not trained for this and I'm not really interested in this subject. I can't just talk about subjects like why are there so many tax evasions. So now I can start googling articles on the internet and form some kind of opinion. Oh and if I'm "lucky" he will put in the calculations anyway, so I will have to look into it a bit too. I caaan't take this :(


ez volt rajtam a konferencián/I wore this for the conference:


Megkaptuk az ajándékcsomagot,amit a vendégek is./We received the gift package as the other guests.

(a kulcstartónak külön örülök,mert nagy gyűjtő vagyok!:)/I'm especially happy for the key ring cos I'm a huge collector!:)


Lejárt a blogolásra szánt időm, muszáj mennem, ha végezni akarok mindennel :) kellemesebb estét nektek!:) pusziii

My time is up for blogging, I have to go if I wanna finish everything :) Have a nicer evening than me! :) xoxo

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. kitartás kicsi:) csini voltál, remélem minden jól sikerült:)) puszinyuszik

  VálaszTörlés
 2. majdnem kész van minden, de a számolásra nem tudom rávenni magam :D konferencia jó volt, zh jó lett, mi kell ennél több :)

  VálaszTörlés
 3. énis holnap írok pénzügyi jogból, de úgy érzem semmi esélyem. :S

  VálaszTörlés
 4. akkor sok sikert, remélem szerencsénk lesz :)

  VálaszTörlés